ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Το μάθατε; Την κρίση την έστειλε ο Θεός! Το είπε ο Μπάμπης του ΣΚΑΙ-ΝΔ

Δεν ξέρουμε αν ο άλλοτε «δημοσιογράφος» του ΣΚΑΪ Μπάμπης Παπαδημητρίου (ναι αυτός ο ακραιφνής διώκτης του δημοσίου και των δημοσίων υπαλλήλων που σε άλλες εποχές σιτίζονταν κανονικά και υποθέτουμε πλουσιοπάροχα από το δημόσιο) και τώρα βουλευτής της ΝΔ θέλει να αγγίξει και το θεοφοβούμενο κοινό της ΝΔ, αλλά σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι έλυσε ένα μεγάλο γρίφο..
Σχολιάζοντας την εξέλιξη της πανδημίας σε συνέντευξή του στο «Kontra», υποστήριξε αρκετά ξεκάθαρα ότι η κρίση του κορονοϊού είναι θεόσταλτη και ότι θα πρέπει να αναγάγουμε την κρίση σε ευκαιρία, ώστε να βγούμε κερδισμένοι.
Είναι αλήθεια ότι και σε άλλες περιπτώσεις, δύσκολες για τη χώρα, ο κ. Μπάμπης έχει κάνει δηλώσεις που έχουν… γράψει ιστορία πέρα ακόμη και από το αμίμητο «Βάστα γερά Γερούν».
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου -ο οποίος έλεγε ότι το νερό είναι φτηνό και πρέπει να ακριβύνει, ήθελε να γκρεμίσουμε τα μισά νοσοκομεία, θεωρούσε ότι η αστυνομία μπορεί να ξεβρακώνει τους «μπαχαλάκηδες», πίστευε ότι η συνταγή του ΔΝΤ είναι σωστή και τα μνημόνια θα μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους- την κρίση μας την έστειλε ο Θεός…
Το αν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι έχουν χάσει ήδη τη δουλειά τους ή πεθάνουν μερικές εκατοντάδες, το αν δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις κλείσουν, ο γνωστός «Μπάμπης» του ΣΚΑΪ το βλέπει σαν θεόσταλτο μήνυμα και εμείς πρέπει να το κάνουμε ευκαιρία.
«Στον καπιταλισμό οι κρίσεις είναι που αλλάζουν τα πράγματα. Πρέπει την κρίση αυτή που μας έστειλε ο Θεός να την κάνουμε ευκαιρία. Λεφτά θα ‘ρθουν εμείς θα είμαστε σε θέση να τα αξιοποιήσουμε ή θα κοιτάμε τι δίνει το κράτος να πάω να τα πάρω…».

Χρήστος Κάτσικας / EφΣυν