ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Πρωινή γκρίνια στο Mαξίμου για τη συνέντευξη στο Star

Πρωϊνή γκρίνια στο Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με την συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Star και την Μάρα Ζαχαρέα. Τα πυρά δέχονται οι επικοινωνιακοί σύμβουλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ κάποια “θραύσματα” φαίνεται πως χτυπούν και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρη Τσιόδρα.
Η αιτία έχει όνομα:..
Νότια Ζηλανδία! Το σαρδάμ του
πρωθυπουργού που έγινε viral προκαλεί αναταράξεις.
Δεν είναι τόσο η λεκτική γκάφα, αυτή καθ’ αυτή, κάτι που είναι ανθρώπινο. Ασχέτως εάν όταν ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε πει “Λέσβος, Λήμνος, Μυτιλήνη”, είχε δεχθεί “βομβαρδισμό” ειρωνείας από στελέχη της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης περί…έλλειψης γνώσεων γεωγραφίας!
Εκείνο που εξόργισε τον πρωθυπουργό είναι ότι η συνέντευξη στο Star δεν ήταν live αλλά είχε βιντεοσκοπηθεί μερικές ώρες νωρίτερα, άρα υπήρχε αρκετός χρόνος ώστε το επικοινωνιακό επιτελείο να την δει εξαντλητικά και να ζητήσει να κοπεί στο μοντάζ η επίμαχη φράση που προκάλεσε γέλωτες και σχόλια.
 - πηγή: libre