ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

«Και στο είπα βρε Έλενα μη βάλεις κόκκινα παπούτσια θα εκνευρίσεις την Γιαννακά»

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια για το άρθρο της Σοφίας Γιαννακά που έκανε επίθεση κατά της συναδέλφου της, δημοσιογράφου, Ελενας Ακρίτα.
"Όπως ο Παπαδημούλης με τα δεκάδες ακίνητα και τα εκατομμύρια στην τράπεζα παριστάνει τον τιμητή του καπιταλισμού, έτσι και η κ. Ακρίτα, με τα σικάτα, κόκκινα γοβάκια της ανέβηκε στο
πεζοδρόμιο να διαμαρτυρηθεί για τον κρατούμενο Δημάκη, καθυβρίζοντας
«την κυβέρνηση των κοκοβιών»" εγραψε χαρακτηριστικά η Γιαννακά στο άρθρο της στο iefimerida με τίτλο "Έλενα Ακρίτα, η εθνική μας χωροφύλαξ" (δείτε ΕΔΩ).
Ενας από αυτους που αντέδρασαν ηταν και ο ηθοποιός, σεναριογράφος και πρώην βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιώργος Κυρίτσης που τυγχάνει και σύζυγος της Ελενας Ακρίτα. Ο Γιώργος Κυρίτσης ανεβάζοντας και σχετικη φωτογραφία από την πορεία συμπαράστασης στον Βασιλη Δημάκη έγραψε στο fb:
«Και στο είπα βρε Έλενα πριν ξεκινησουμε για την πορεία, μη βάλεις κόκκινα παπούτσια θα εκνευρίσεις την Γιάννακά και ποιος μάς ξεπλένει μετά. Αυτή βουλευτιλίκια θέλει η κακομοίρα και σου λέει χτυπαω την Ακριτα για να ακούστω λιγάκι μπας και. Εμ δεν είναι όλοι σαν εσένα που σου προτείνουν βουλες κι ευρωβουλες και τις αρνείσαι από άποψη. Μεθαύριο αυτήν θα την έχουν ξεχάσει.»