ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Φορτισμένο το κλίμα στο επιτελείο της Γιάννας Αγγελοπούλου

«Λογοκριτής» από το Μαξίμου στην «Επιτροπή 2021»;

Χθες το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι η «Επιτροπή 2021» της οποίας ηγείται η Γιάννα Αγγελοπούλου «ενισχύεται επικοινωνιακά» με την συμμετοχή σε αυτήν του Ευτύχη Βαρδουλάκη.
Ο Ευτύχης Βαρδουλάκης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, στενός συνεργάτης..
και σύμβουλος κατά καιρούς του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη και, κατά τα όσα έγιναν γνωστά χθες από κυβερνητικές πηγές, θα συνδράμει στην επικοινωνιακή διαχείριση του έργου της Επιτροπής και στην προβολή του.
Το προφανές και βασικό ερώτημα είναι εάν αυτή η συνδρομή θα περιλαμβάνει και ρόλο «εθνικού λογοκριτή» όταν κρίνεται πως η αρθρογραφία και οι αναρτήσεις της Επιτροπής δεν συνάδουν με το εθνικοπατριωτικό αφήγημα της ιστορίας, όπως το αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση της ΝΔ. Το δεύτερο ερώτημα είναι εάν η κριτική και οι επιθέσεις στην Επιτροπή εκπορεύονται μόνον από το… υψηλό πατριωτικό φρόνημα των κυβερνητικών στελεχών ή εμπεριέχουν και συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες και στοχεύσεις.
Οι απαντήσεις, και η συνέχεια, αναμένονται προσεχώς. Στο μεσοδιάστημα ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως το κλίμα στο επιτελείο της Γιάννας Αγγελοπούλου είναι μάλλον φορτισμένο.

- απόσπασμα από κείμενο της Μαρίνας Αλεξανδρή στο Tvxs (oλόκληρο ΕΔΩ)