ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Ο Πέτρος Μπούτος στη Διεύθυνση Προγράμματος του MEGA

Ο Πέτρος Μπούτος με 30 χρόνια δημιουργική και επιτυχημένη παρουσία σε επιτελικές και διευθυντικές θέσεις στην τηλεόραση αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Προγράμματος του MEGA. Aυτό γνωστοποίησε το κανάλι με ανακοίνωσή του που εστάλη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.
 ***
Ο Μπούτος που γνωρίζει όσο..
κανείς άλλος την ελληνική τηλεόραση είναι γνωστό ότι σχεδιάζει από τον περασμένο Φεβρουάριο μαζί με τους συνεργάτες του το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου στο Μega του Βαγγέλη Μαρινάκη.
***
Ο Πέτρος Μπούτος αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Προγράμματος του MEGA μετά την παραίτηση Ιζαμπέλας Σασλόγου για προσωπικούς λόγους. Η πρώην διευθύντρια προγράμματος είχε ενημερώσει πριν από δέκα ημέρες την ιδιοκτησία και την υπόλοιπη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού πριν υποβάλλει την παραίτησή της και γραπτώς. Από το Mega είχε αποχωρήσει και ο υπεύθυνος μυθοπλασίας Γιώργος Καπουτζίδης.
***
Παρελθόν αποτελεί και το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ του εκδοτικού οίκου Λιβάνη. Μετά την εβδομαδιαία εφημερίδα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, που έκλεισε τον Φεβρουάριο του 2020, έκλεισε και αυτό το περιοδικό μιας και το τελευταίο τεύχος του κυκλοφόρησε το Γενάρη του 2020 ενώ το site epikaira.gr είναι εκτός λειτουργίας εδώ και εβδομάδες.
***
Πάνω από 1.600.000 τηλεθεατές πέρασαν από το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙSSES» το βράδυ της Παρασκευής στις 23:00, στο MEGA. Η εμφάνιση του συγκροτήματος έφερε την μουσική εκπομπή του MEGA,  πολύ ψηλά στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, φτάνοντας σε ποσοστό στο δυναμικό κοινό 14% ενώ στη ζώνη late night μετά τις 24:00 το ποσοστό ανέβηκε στο 15,9%.