ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020

Ελενα Ακρίτα: Μη γίνεις σαν τον Μανώλη Καψή

Αρκετά ήταν τα σάιτ που διαστρέβλωσαν σε τίτλους τα όσα έγραψε σε ανάρτησή της στο fb η δημοσιογράφος Ελενα Ακρίτα για το θέμα των ερωτήσεων από συναδέλφους της προς τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Οι zoornalistas με τίτλο «Συνάδελφοι, ρωτήστε τον επιτέλους» παρουσίασαν στη σωστή διάστασή τους το θέμα (δείτε ΕΔΩ) ενώ το..
TheToc -των Αττικών Εκδόσεων (πλέον) και με διευθυντή τον Μανώλη Καψή- είχε τίτλο: «Η Ελενα Ακρίτα απευθύνεται στον Σωτήρη Τσιόδρα: Απαντήστε επιτέλους».
Η Ελενα Ακρίτα απάντησε στο TheTοc και άσκησε κριτική αναφέροντας ότι το σάιτ διαστρέφει τα γραφόμενά της και το νόημα του κειμένου της:Το The Toc έκανε λόγο για υβριστική επίθεση της Ακρίτα και απάντησε με κείμενο που είχε τίτλο «Η Ελενα Ακρίτα επιτίθεται στο TheToc για τις αναρτήσεις της για τον Σωτήρη Τσιόδρα: Η απάντησή μας / Η γνωστή δημοσιογράφος θεωρεί ότι διαστρέψαμε το νόημα της ανάρτησής της».

Η Ελενα Ακρίτα απάντησε γράφοντας στη σελίδα της στο fb:
Η ΑΝΩΝΥΜΗ απάντηση του The Toc στην ΕΠΩΝΥΜΗ καταγγελία μου ότι εσκεμμένα διαστρεβλώνουν τον γραπτό μου λόγο - τον όποιον παρεμπιπτόντως χειρίζομαι συμπαθητικά: στην δημοσιογραφία όταν βάζουμε εισαγωγικά σημαίνει ότι μεταφέρουμε ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ μια φράση που ειπώθηκε ή γράφτηκε. Αλλιώς γράφουμε ΨΕΜΑΤΑ. Τέλεια.
Την ανάρτηση μου έστειλα στον διευθυντή του σάιτ Manolis Kapsis
Καμαρώστε τους.
Αυτό είναι το The Toc
Αυτός είναι ο Μανώλης Καψής
Μη γίνεις σαν το The Toc
Μην γίνεις σαν τον Μανώλη Καψή