ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Ο Τσίπρας για Καρτερό: Στηρίζουμε, δεν σημαίνει ότι σιωπούμε

Κάποιοι μίλησαν για κατάπτυστο και γεμάτο μίσος και χολή άρθρο. Άλλοι κατηγόρησαν για εμπάθεια τον αρθρογράφο. Μερικοί το χαρακτήρισαν επικό...
Εμείς θεωρούμε υπερβολικά όλα τα παραπάνω και πιστεύουμε ότι το άρθρο κινείται στα πλαίσια της κοινής λογικής και εκφράζει αυτά που σκέφτεται κάθε νοήμων άνθρωπος.
Ο λόγος για το κείμενο του..
Θανάση Καρτέρου στην Αυγή της Κυριακής (05.4.2020) με τίτλο «Οταν έκλαψε ο Τσιόδρας» (δείτε ΕΔΩ)
Απόψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πήρε κι αυτός θέση για τον πάλαι ποτέ στενό του συνεργάτη στο Μέγαρο Μαξίμου Θανάση Καρτερό αλλά και για την αντιπολιτευτική τακτική του Παύλου Πολάκη.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στον Ν. Χατζηνικολάου, ο Τσίπρας τόνισε: «Δεν πιστεύω ότι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του μπορεί να κριθεί από ορισμένα ψήγματα κριτικής που είναι απαραίτητα στο πλαίσιο δημοκρατικής λειτουργίας. Στηρίζουμε, δεν σημαίνει ότι σιωπούμε. Όσον αφορά τον καλό επιστήμονα κ. Τσιόδρα, ο Θ. Καρτερός είναι δημοσιογράφος. Όσο ήταν στο θεσμικό ρόλο, δίπλα μου στο Μέγαρο Μαξίμου, είχε σταματήσει τη δημοσιογραφία γιατί εξέφραζε τη θέση του πρωθυπουργού. Σήμερα όμως ασκεί δημοσιογραφία και έχει ευθύνη να εκφράζει την γνώμη του, ασχέτως εάν αυτή δεν εκφράζει την κομματική γραμμή. Δεν θα ασκούσα κριτική στον επιστήμονα, αλλά θα ασκούσα εποικοδομητική κριτική στην κυβέρνηση».
Σε ερώτηση για την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε και συγκεκριμένα για την κριτική που ασκεί ο Παύλος Πολάκης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Ο Παύλος ο Πολάκης ήταν αυτός που από την πρώτη μέρα βρέθηκε δύο φορές στο υπουργείο για να συναντήσει τον Β. Κικίλια για να του δείξει τους τρόπους που θα αυξηθούν οι κλίνες για να έχουμε την καλύτερη αντιμετώπιση στην πανδημία.»