ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

«Συμμαχία» οργής πέντε εφημερίδων!

Ομαδική και έντονη διαμαρτυρία γίνεται από τις αθλητικές εφημερίδες στις σημερινές εκδόσεις για τον αποκλεισμό τους από τη διαφημιστική καμπάνια των 11 εκατομμυρίων, σχετικά με τη μάχη κατά του κορωνοϊού.
Πέντε από τις επτά πανελλαδικής κυκλοφορίας ημερήσιες αθλητικές αναφέρονται στο πρωτοσέλιδό τους για το θέμα της προώθησης του..
«Μένουμε σπίτι», ενώ μια από αυτές, η Sportime, το κάνει βασικό της. «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΩ» γράφει με μεγάλα γράμματα και στον υπότιτλο εξηγεί: «Οι αθλητικές εφημερίδες έμειναν εκτός διαφημιστικής καμπάνιας της κυβέρνησης για το "Μένουμε σπίτι"». Το λογότυπο της εφημερίδας μπαίνει σήμερα πάνω σε σκίτσο τέντας περιπτέρου, ενώ στο πρωτοσέλιδό της, που δίνει την αίσθηση του μονοθεματικού, υπάρχουν σε φόντο πρώτες σελίδες όλων των αθλητικών εκδόσεων της Αθήνας και δύο της Θεσσαλονίκης: της Metrosport και της Forza. «Δεν περίσσεψε ευρώ από τα 11 εκατομμύρια που προκηρύχθηκαν για τα Μέσα Ενημέρωσης» γράφει σε «χτύπημά» της.
- διαβάστε τη συνέχεια στο Harddog ΕΔΩ