ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Το πρώτο φάουλ της Προέδρου

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου δεν έχει συμπληρώσει καλά – καλά ούτε ένα μήνα στη θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ πριν αναλάβει το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα βρισκόταν στη θέση της προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, δεν είχε δηλαδή συνηθίσει τη δημοσιότητα, τις κάμερες και γενικά το να βρίσκεται στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής.
Είναι δεδομένη η απειρία της..
Προέδρου και τα πεπραγμένα της κατά το πρώτο διάστημα της θητείας της θα κρίνονται υπό αυτό το πρίσμα. Παρόλα αυτά ορισμένα πράγματα δεν μπορούν να δικαιολογηθούν. Όπως το λεκτικό ατόπημα στο οποίο υπέπεσε χθες, Τετάρτη η κ. Σακελλαροπούλου κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης λοιπόν χαρακτήρισε «όμορφη παράδοση μέσα στις δύσκολες μέρες που περνάμε», την «εκπομπή με τον κ. Τσιόδρα και τον κ. Χαρδαλιά. Πράγματι είναι κάτι που έχει βοηθήσει πολύ στο να περάσουμε αυτή την περιπέτεια, στο κομμάτι το ψυχολογικό».
Αντιπαρερχόμαστε το γεγονός ότι οι κ.κ. Σωτήρης Τσιόδρας και Ν. Χαρδαλιάς, δεν συμμετέχουν σε εκπομπή, αλλά δίνουν συνέντευξη Τύπου. Ας εστιάσουμε στο πραγματικό λεκτικό ατόπημα της κυρίας Προέδρου: Όχι, δεν είναι όμορφη παράδοση η καθημερινή συνέντευξη Τύπου για τον κορωνοϊό. Κάθε ημέρα ανακοινώνονται νέα κρούσματα, θάνατοι ασθενών, αριθμοί διασωληνωμένων, πράγματα τα οποία ούτε ευχάριστα είναι για τους πολίτες, ούτε συνιστούν κάποια όμορφη παράδοση. Πολλώ δε μάλλον εάν αναλογιστεί κανείς το βάρος που κουβαλάει και ο ίδιος ο κ. Τσιόδρας ο οποίος έχει επιφορτιστεί με τον άχαρο ρόλο των ανακοινώσεων για την πορεία της επιδημίας στη χώρα μας. Και που λίγες εβδομάδες πριν έφτασε σε σημείο να βουρκώσει από τη συγκίνηση.
Ελπίζουμε πως μετά τις αντιδράσεις – γιατί υπήρξαν πολλές αντιδράσεις- η κ. Σακελλαροπούλου θα φροντίσει να μην επαναλάβει τέτοιου είδους σφάλματα…

- από τη στήλη των παραπολιτικών σχολίων του newpost