ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Ο νέος... Τσώρτσιλ και η λαμπάδα του Δεκαπενταύγουστου

Λοιπόν, να το θυμηθείτε. Αυτή η (επί του παρόντος) συζητησούλα θα φουντώσει σε κάνα δυο μήνες, όταν θα αρχίσουν οι ζέστες και θα πάει για μπάνιο ακομα και ο κορονοϊός.
Ηδη έχει αρχίσει δειλά-δειλά. Την διακινούν, επί του παρόντος, ορισμένοι μητσοτακικότεροι του Κυριάκου σε μέσα ενημέρωσης. Ιδού πώς: Ο Μητσοτάκης -λένε- δεν πρέπει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη τώρα που "σαρώνει"..
και κοντεύει να ξεπεράσει και τον...Τσόρτσιλ σε επιτεύγματα. Μετά τον Δεκαπενταύγουστο να προκηρύξει εκλογές, οι οποίες θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, να "τελειώσει" τον Τσίπρα και να κυβερνήσει αδιατάρακτα για άλλα τέσσερα χρόνια. 
Βεβαίως, υπάρχουν κάποιες "λεπτομέρειες". Για παράδειγμα, το ότι μπορεί να χρειαστούν και δεύτερες εκλογές τον Οκτώβριο, αν το εκλογικό σώμα δεν δώσει στον Μητσοτάκη πάνω από 50%. 'Η ότι οι εκλογές αυτές μπορεί να χρειαστεί να γίνουν μέσα σε νέα επιδημία, αν ο ιός επανακάμψει. Ή ακόμα ότι τότε θα έχουν φουντώσει τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, που μπορεί να έχουν οδηγήσει τη χώρα σε χειρότερη κατάσταση από το 2010.
Εν κατακλείδι: τον Δεκαπενταύγουστο, που θα έχουν ανοίξει οι Εκκλησίες, ο Μητσοτάκης θα πάει να πάρει τη φώτιση της Παναγιάς, θα ανάψει μια λαμπάδα ίση με το μπόι του και θα αποφασίσει αναφωνώντας: "Κορονοϊέ μου, β(γ)άλε το χέρι σου..."

- από το fb του Γιώργου Καρελιά