ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

ETEΡ: Λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή;

Ανακοίνωση της Ενωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας {ΕΤΕΡ):
"Πάνω που λέγαμε ότι, ο παλιός μας γνώριμος, κ. Bαγγέλης Μαρινάκης δεν θα χρησιμοποιήσει τα δώρα του Βρούτση προς τους εργοδότες με πρόσχημα την πανδημία, χθες σύμφωνα με δημοσιεύματα, μάθαμε ότι η ALTER EGO θα εφαρμόσει το μέτρο της αναστολής συμβάσεων στους εργαζόμενους. Τα ίδια δημοσιεύματα μιλούν για το πολύ..
μικρό όφελος της εταιρείας, πράγμα που κάνει κάποιους να αναρωτιούνται: γιατί η ALTER EGO προχωρά σε αναστολή συμβάσεων; Μα είναι σαφές ότι κανείς «επιχειρηματίας», τουλάχιστον του Κλάδου μας, δεν το κάνει για να απαλλαγεί από το μισθολογικό κόστος, άσχετα αν ο Βρούτσης βιάστηκε να συμπεριλάβει τις επιχειρήσεις ΜΜΕ στις «πληττόμενες». Απλώς προετοιμάζουν το έδαφος ώστε μετά το τέλος της πανδημίας να πλήξουν περαιτέρω ότι απέμεινε από εργασιακά δικαιώματα, με πρόσχημα, τα δήθεν αποτελέσματα της πανδημίας στις επιχειρήσεις τους.
Eν κατακλείδι είναι πρόδηλο ότι βασική αιτία της επίθεσης που δέχονται στην σημερινή δύσκολη συγκυρία οι εργαζόμενοι είναι ένας άνθρωπος, που δυστυχώς είναι και υπουργός Εργασίας, ο Γιάννης (με 2 ν) Βρούτσης. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην υφήλιο που αντί να προστατεύσει την εργασία και τους εργαζόμενους προφυλάσσει (με επαίσχυντο τρόπο) τα δικαιώματα των πλέον ευκατάστατων εργοδοτών.
Βέβαια η κυβέρνηση παίρνει τα ανταλλάγματά της, λιβάνισμα ολημερίς από το σύνολο των ΜΜΕ που, όλως τυχαίως, ανήκουν στους «πληττόμενους ευεργέτες-εφοπλιστές».
Τώρα μιλάμε για πραγματική χούντα κ. Μαρινάκη…
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ"