ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Aπεριόριστο σινεμά με το «Eθνος»

Μια πρωτοποριακή συνεργασία με το CINOBO, τη νέα ελληνική streaming πλατφόρμα για κινηματογραφικές ταινίες, εγκαινιάζει το «’Εθνος της Κυριακής».
Την Κυριακή 12 Απριλίου οι αναγνώστες της εφημερίδας που θα επιλέξουν την έκδοση με τις προσφορές (4,25€), θα αποκτήσουν ταυτόχρονα έναν κωδικό με τον οποίο θα μπορούν να εγγραφούν..
στο www.cinobo.com και να απολαύσουν εντελώς δωρεάν για 45 ημέρες, εκατοντάδες ταινίες ανεξάρτητου κινηματογράφου. Η προσφορά απευθύνεται σε νέους χρήστες και η ενεργοποίηση του κωδικού πρέπει να γίνει κατά την εγγραφή μέχρι τις 30 Απριλίου.
Το Cinobo (Cinema No Borders) είναι η νέα ελληνική streaming πλατφόρμα που προσφέρει μεταξύ άλλων ταινίες βραβευμένες στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου, ταινίες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, φιλμ που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα και την Κύπρο και αριστουργήματα του κλασικού κινηματογράφου.
Παρέχει τη δυνατότητα προβολής ταινιών σε High Definition και με 5.1 surround ήχο και είναι διαθέσιμη σε ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσω ιστοσελίδας, καθώς επίσης μέσω εφαρμογής σε smartphone και tablet (Αndroid, iOS), Smart TV (Android, LG με WebOS 4.0 ή μεταγενέστερα) και με προβολή μέσω Chromecast. Με κόστος 7,99€ τον μήνα, δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή, οι συνδρομητές του Cinobo μπορούν να παρακολουθήσουν απεριόριστα επιλεγμένο κινηματογραφικό περιεχόμενο από όλο τον κόσμο με ελληνικούς υπότιτλους. Η πλατφόρμα ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση με μία «Πρεμιέρα Cinobo» και νέες προσθήκες, ενώ παρουσιάζει ανά 15 ημέρες εκτενή αφιερώματα και συλλογές.