ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019

Χωρίς παρουσιαστές από το ιντερνετικό ONE TV

…το νέο πρόγραμμα του σταθμού ως ελεύθερο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας

Εντατικές ειναι οι προετοιμασίες στη Συγγρού όπου στεγάζεται ο νέος σταθμός ONE TV του Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το νέο πρόγραμμα και να είναι όλα έτοιμα οταν δοθεί το πράσινο φως για να εκπέμψει ως ελεύθερο καναλι πανελλαδικής εμβέλειας. Προς αυτήν την.. κατεύθυνση λοιπόν ο σταθμός ενισχύεται με νεα πρόσωπα, για τις ανάγκες των εκπομπών του, αλλα και για να καλυφθούν κενά στον διοικητικό του τομέα.
Ειδικότερα ομως για τους παρουσιαστές και το νέο πρόγραμμα, ακούγεται ότι η διοίκηση δεν εχει πρόθεση να χρησιμοποιήσει πρόσωπα απο τις εκπομπές που φιλοξενεί στο ιντερνετικό εγχείρημα… Αναγνωρίζοντας – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οτι δεν εχουν την εμπειρία να σταθούν ανταγωνιστικά στους παρουσιαστές των υπολοίπων καναλιών. Αφου ως γνωστον τις εκπομπές του ιντερνετικου ΟΝΕ TV παρουσιάζουν δημοσιογράφοι του “Βήματος”, των “Νέων” και των “Παραπολιτικών” εκ των οποίων οι περισσότεροι δεν διαθέτουν τηλεοπτική εμπειρία. Φυσικα θα αξιοποιηθούν όλοι στο νέο καναλι, καλύπτοντας ομως διαφορετικές ανάγκες.
- από το enimerosi24