ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Hλεκτροπληξία στα... social media

Από την ρωμαϊκή εποχή μέχρι και τη σημερινή εποχή των social media ο κανόνας ισχύει για δίκαιους και άδικους: «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια».
Συνήθως δε λέγεται για πολιτικούς ή άλλα δημόσια πρόσωπα που υποπίπτουν σε σφάλματα, όχι από πρόθεση αλλά από περισσή αφέλεια.
Οπως για παράδειγμα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος..
φωτογραφήθηκε περιχαρής στο περίπτερο της εταιρείας Protergia, ανταγωνίστριας της ΔΕΗ, στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Η ατυχέστατη πόζα, λίγες μόνο ημέρες μετά την αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος από 16,4 έως 19,4%, ήταν επόμενο να σηκώσει θύελλα σκωπτικών σχολίων στο Twitter και στο Facebook. Σε πολλά μάλιστα εκφράζονται και υποψίες για κάποιου είδους πριμοδότηση. Υπερβολές. Ομως ίσως λόγω αυτών καλό θα ήταν να αναφερθεί η ακριβής φράση του Ιούλιου Καίσαρα για την σύζυγό του, Πομπηία Σύλλα, όταν ρωτήθηκε γιατί την χώρισε: «Ότι την εμήν ηξίουν μηδ’ υπονοηθήναι», δηλαδή, αξιώνω από τη γυναίκα μου να είναι υπεράνω υποψίας...
- από το newpost