ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Το πούρο του Μαρινάκη και τα παλιά (καλά) χρόνια της δημοσιογραφίας

Τη γνωστή φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη με το πούρο και το πως αντιμετωπίστηκε από τους «φωστήρες της δημοσιογραφίας», σχολιάζει στο fb o δημοσιογράφος Νίκος Τσαγκρής:
«Στα παλιά καλά χρόνια της δημοσιογραφίας, ένα φεγγάρι που ήμουν υπεύθυνος ύλης των παραπολιτικών των Νέων ας πούμε, (τα έγραφαν οι Κώστας Παπαϊωάννου και..
Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος) θα συνόδευε αυτή τη φωτογραφία κάποιο πιπεράτο κειμενάκι που θα εξηγούσε πως και γιατί βρέθηκαν στον ίδιο χώρο στην ίδια παρέα, στο ίδιο κυβερνητικό ... celebrates ρε φίλε, οι τρεις εικονιζόμενοι καμπαλέρος (Κούγιας, Βορίδης, Μαρινάκης) και οι άλλοι τριγύρω... Και τι διάβολο συζητούσαν, τι είναι αυτό που τους ενώνει και τους... δονεί υπό την μητσοτακαίϊκη σκέπη της ΔΕΘ τέλος πάντων.
Οι σημερινοί φωστήρες της δημοσιογραφίας το μόνο που παρατήρησαν είναι ότι ο Μαρινάκης φουμάρει αρειμανίως σε κλειστό χώρο, παραβιάζοντας την καπνοαπαγόρευση του κουμπάρου του. Κάποιοι μάλιστα συμψήφισαν το "παράπτωμα" Μαρινάκη με το περιβόητο αντίστοιχο του Πολάκη, νομίζοντας ότι έτσι κάνουν αντιπολίτευση. Ότι παίρνουν αντιπολιτευτική...ρεβάνς, οι ερίφηδες...»