ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Ανοιχτή στήριξη Βενιζέλου σε Μητσοτάκη

Ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος πρόσφερε καθαρή στήριξη στη σημερινή κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά του Κινήματος Αλλαγής.
Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ την Τετάρτη το βράδυ, ο κ. Βενιζέλος, επιδοκίμασε το έργο που έχει να επιδείξει η νέα κυβέρνηση μέσα στο πρώτο δίμηνο διακυβέρνησης..

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η κυβέρνηση μέχρι τώρα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει κινηθεί με γρήγορους ρυθμούς. Ο κ. Βενιζέλος αναγνώρισε βέβαια ότι έχουν γίνει «αστοχίες και λάθη», τα οποία ωστόσο χαρακτήρισε ως «αναπόφευκτα».
«Η κοινωνία ήθελε αισιοδοξία, να της δώσει κάποιος μια ελπίδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος,
Στο σημείο αυτό άφησε αιχμές για το ΚΙΝ.ΑΛΛ., υπονοώντας ότι θα έπρεπε να συμμετάσχει στην κυβέρνηση. Όπως υπογράμμισε, «υπάρχει ανακούφιση από την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών... γι' αυτό έπρεπε όλες οι δυνάμεις που έβαλαν πλάτη στη διαχείριση της κρίσης και κατέβαλαν τεράστιο τίμημα να είναι νικητές/ νικήτριες και να έχουν συμμετοχή στο γίγνεσθαι».
- πηγή: efsyn