ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Η Άννα Παναγιωταρέα αποφαίνεται ότι η νίκη της Ν.Δ. εξαφάνισε αμπέχωνα και αφάνες

Έχουμε ακούσει και έχουμε διαβάσει πολλά για “αλλαγή του κλίματος” μετά τη νίκη στις εκλογές. Η σύμβουλος της υπουργού Πολιτισμού και δημοσιογράφος Άννα Παναγιωταρέα όμως δεν παρατηρεί απλώς αλλαγές στην οικονομία ή την κοινωνία, αλλά και στο… styling.
Με άρθρο της στον “Ελεύθερο Τύπο” η υπουργική σύμβουλος παρατηρεί εμφανείς αλλαγές..
κυκλοφορώντας στους δρόμους. Εκεί που επί ΣΥΡΙΖΑ οι δρόμοι υποτίθεται ότι είχαν γεμίσει με αμπέχωνα και αφάνες, τώρα ο κόσμος πλύθηκε, ξυρίστηκε, νοικοκυρεύτηκε και τώρα κυκλοφορεί φροντισμένος με γραβάτες και σακάκια.
Γράφει χαρακτηριστικά η Άννα Παναγιωταρέα:
“Είναι τώρα δυο μήνες που η αλλαγή του κλίματος άρχισε να κυκλοφορεί στο δρόμο. Πρώτη φορά παρατηρώ τους συμπολίτες μας πιο χαλαρούς, λιγότερο επιθετικούς, πιο φροντισμένους, σε πλήρη απόρριψη των αμπέχονων και του αφάνα style μαλλί των γυναικών, δηλαδή όσα αποτελούσαν ενός είδους σήμα κατατεθέν συριζαϊκό. Ακόμη και στη Βουλή αν πάτε σήμερα, εκεί που βλέπαμε ενδυματολογικές επιλογές ανάλογες με εκείνες όταν πάμε το Σάββατο στη λαϊκή αγορά της οδού Καλλιδρομίου, υπερισχύουν οι γραβάτες και τα σακάκια”
Ο καθένας έχει δικαίωμα βέβαια να συμπεραίνει ό,τι θέλει, αλλά μερικές απορίες μας δημιουργήθηκαν με το άρθρο της συμβούλου. Είναι όλοι οι Αφρικανοί συριζαίοι λόγω της αφάνας; Πώς ντύνονται όσοι ψωνίζουν στη λαϊκή της Καλλιδρομίου, την πλέον φημισμένη λαϊκή της Αθήνας; Μετά τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης της χώρας οι πολίτες θα κυκλοφορούν με φράκα και σμόκιν ή θα αρκεστούν στις γραβάτες;
Αναμένουμε τις απαντήσεις στο επόμενο άρθρο της συμβούλου.
- από το altsantiri