ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Η σέλφι της Κοσιώνη με τον διευθυντή Παπαδρόσο

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έκανε ο ΣΚΑΪ την επίσημη παρουσίαση του προγράμματός του για την καινούργια σεζόν
«Φέτος, ο ΣΚΑΪ φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει και πάλι στον τηλεοπτικό στίβο, έχοντας αφουγκραστεί τις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, επιδεικνύοντας ισχυρά αντανακλαστικά, ευελιξία, προσαρμοστικότητα και..
αποφασιστικότητα», είπε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΣΚΑΪ Εύη Κουτσαφτάκη, τονίζοντας ότι «το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ χαρακτηρίζεται από πολυσυλλεκτικότητα και σημαντικές συνεργασίες. Προσφέρουμε στον τηλεθεατή εκπομπές και πρόσωπα που έχει αγαπήσει, ενώ ταυτόχρονα προτείνουμε ολοκαίνουργιες τηλεοπτικές επιλογές ή και νέες εκδοχές παλαιών αγαπημένων προγραμμάτων.
Η ενημέρωση και φέτος αποτελεί σημαντικό πυλώνα του προγράμματος του ΣΚΑΪ, στον οποίο συνεχίζουμε να επενδύουμε, καθώς τόσο καθημερινά όσο και στις περιπτώσεις έκτακτων ή σημαντικών πολιτικών γεγονότων ο ΣΚΑΪ κυριαρχεί στην συνείδηση του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού κοινού ως η πρώτη επιλογή για την ενημέρωσή του».
Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης Βασίλης Παπαδρόσος τόνισε:

«Ο ΣΚΑΪ έχει τηλεοπτική ενημέρωση με την πιο δυνατή εικόνα, αξιοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μέσα και εφαρμογές που προσφέρει σήμερα η παγκόσμια τεχνολογία» προσθέτοντας ότι «αυτή την εμπιστοσύνη των πολιτών την βλέπουμε να μεγεθύνεται διαρκώς. Δεν ήταν τυχαίος ο γενναιόδωρος και αφοπλιστικός, επιτρέψτε μου να πω τρόπος με τον οποίο μας επιβράβευσαν στα μεγάλα πολιτικά γεγονότα του καλοκαιριού, όταν μας έδωσαν τρεις διαδοχικές μεγάλες πρωτιές, καθιστώντας μας απόλυτους πρωταγωνιστές στην ενημέρωση. Και γιατί συνέβη αυτό; γιατί αφενός ο ΣΚΑΪ κεφαλαιοποίησε τη σταθερή αφοσίωσή του στην ενημέρωση και αφετέρου γιατί πήραμε την εμπειρία και τη γνώση και την παντρέψαμε με όλα όσα φέρνει το μέλλον στην τηλεόραση. Αυτό το “μέλλον” δε, από Δευτέρα θα το δείτε να δίνει παρών και μάλιστα καθημερινό παρών στα δελτία και τις ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ».
* Στη φωτογραφία πάνω ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης Βασίλης Παπαδρόσος σε μια σέλφι με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ η οποία παρεπιμπτόντως την βραδιά της παρουσίασης φορούσε το ίδιο φόρεμα με την Τατιάνα Στεφανίδου: