ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

«Θερμό επεισόδιο» Αυγενάκη - Σαββίδη on camera

ΒINTEO

Eνα «θερμό επεισόδιο» μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, κατέγραψε βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το Documentο.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες στις 29 Αυγούστου πριν από τον αγώνα ΠΑΟΚ - Σλόβαν..
Μπρατισλάβας  στο (ιδιοκτησίας Σαββίδη) ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη. Μάλλον όμως αυτή δεν εξελίχθηκε τόσο ομαλά…
Στο βίντεο ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλημένος και αποχωρεί μετά την πρώτη χειραψία με τον Λευτέρη Αυγενάκη. Σύμφωνα μάλιστα με το Documento, που επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα από τον οποίο έλαβε και το βίντεο, ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να απευθύνθηκε σε υποτιμητικό τόνο στον υφυπουργό Αθλητισμού, ζητώντας του να φύγει.
Η αντίδραση Σαββίδη φαίνεται να προκύπτει αρχικά από την παρουσία πλήθους δημοσιογράφων, που είχε ο υφυπουργός ως «συνοδεία» και για την οποία πιθανότατα δεν είχε ενημερωθεί ο επιχειρηματίας. Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης ακούγεται στην αρχή του βίντεο να λέει «Τι είναι αυτό;» αναφερόμενος στην παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, ενώ ο Λευτέρης Αυγενάκης αμήχανος τον ακολουθεί καθώς απομακρύνεται.
Σημειώνεται πως από τη συνάντηση Σαββίδη-Αυγενάκη δεν είχαν προκύψει συγκεκριμένες πληροφορίες αναφορικά με τα αποτελέσματά της.

- από το tvxs