ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

«Σανοπαραγωγοί»

Η εικόνα του μετεκλογικού μιντιακού τοπίου αποτυπώνεται στη fake είδηση διαβίβασης στη Βουλή της δικογραφίας κατά των Αλέξη Τσίπρα και Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για το σκάνδαλο Novartis.
Από τα δήθεν ακαριαία αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης μέχρι την αστοιχείωτη παράθεση που θέλει την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου να προωθεί απευθείας τη δικογραφία στη..
Βουλή, παρακάμπτοντας διαδικασία και υπουργό! Ευτυχώς, κάποιοι μέσα στην τύφλωση της στιγμής και της χαράς μπόρεσαν και αντιλήφθηκαν, αλλάζοντας το «διαβιβάστηκε» σε «διαβιβάζεται». Τουλάχιστον, ΣΚΑ(Ε)Ι λίγο το χειλάκι μας…
Πίσω όμως από ένα μαζικό ψέμα τέτοιου πολιτικού βεληνεκούς, κρύβεται συγκεκριμένη σκοπιμότητα. Τώρα που πέρασε και δεν ακούμπησε ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ -αν και μετέθεσε την παράδοση του μετρό Θεσσαλονίκης 2,5 χρόνια αργότερα- πρέπει η παρουσία των λοιπών πολιτικών αρχηγών να πλαισιωθεί μιντιακά με ανάλογο τρόπο. Ποια κριτική στην κυβέρνηση; Ποιο πολιτικό στίγμα για την επόμενη μέρα της αντιπολίτευσης και ποιες εσωκομματικές διεργασίες για το άνοιγμα στην κοινωνία; Όλα αυτά θα επισκιαστούν από τις ξαναζεσταμένες κατηγορίες περί σκευωρίας και σκευωρών.
Δεν υπάρχουν αναστολές στην ιδιότυπη κανονικότητα που ζούμε. Και να σκεφτεί κανείς ότι 4,5 χρόνια μιλούσαν για «σανοφάγους» αυτοί που αποδεικνύονται οι καλύτεροι «σανοπαραγωγοί».
Αγγελος Προβολισιάνος / documentonews