ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Ποιος είναι ο βασικός χρηματοδότης της εφημερίδας «δημοκρατία»;

Ανοιχτός πλέον ο πόλεμος με τη ΝΔ

«Kόβει τα δώρα ο Κυριάκος / Μέγα θέμα μετά από άστοχη(;) δήλωση του Μητσοτάκη στην Κύπρο / Γκάφα ή προαναγγελία περικοπών».
Με αυτούς τους τίτλους στο πρωτοσέλιδό της κυκλοφορεί σήμερα η δεξιά εφημερίδα «δημοκρατία» και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ που εδώ και καιρό βρίσκεται σε ανοιχτο πόλεμο με την..
εφημερίδα του Γιάννη Φιλιππάκη. Η ΝΔ έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει για άλλη μια φορά την εφημερίδα ως“Δούρειο Ίππο” του ΣΥΡΙΖΑ που στήνει  προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας. 
Η ανακοίνωση της ΝΔ κάνει λόγο για υλοποίηση εντολών του βασικού χρηματοδότη  της εφημερίδας τον οποίο δεν κατονομάζει (και σίγουρα δεν εννοεί τον εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη) αναφέροντας ότι τον συγκεκριμένο ο ΣΥΡΙΖΑ «ευνοεί σκανδαλωδώς στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ».
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:
«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, με το σημερινό της πρωτοσέλιδο, απέδειξε πια περίτρανα ότι λειτουργεί συνειδητά ως “Δούρειος Ίππος” του ΣΥΡΙΖΑ στήνοντας προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας.
Υλοποιώντας εντολές του βασικού χρηματοδότη της, τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί σκανδαλωδώς στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ, διαστρέβλωσε πλήρως τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ περί δήθεν κοψίματος του δώρου των Χριστουγέννων, αναπαράγοντας την πιο ξεδιάντροπη κυβερνητική προπαγάνδα. Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ.
Όσο για τη “Δημοκρατία”, ας γνωρίζουν πλέον οι αναγνώστες της ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από την “Αυγή” και τα συριζοτρόλ ως προς τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί».
Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν (ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ κι ΕΔΩ) αλλά και πρόσφατα (ΕΔΩ) η ΝΔ βρισκεται σε αντιπαράθεση με την εφημερίδα «δημοκρατία».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σημερινό άρθρο του εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη με τίτλο «Το σύγχρονο πρόσωπο της διαπλοκής» που αναφέρεται στην πρόφατη συνέντευξη Μαρινάκη στον Ν. Χατζηνικολάουκαι στην «σπουδή που δείχνει η περί την ηγεσία ομάδα της Ν.Δ. να στηρίξει τις θέσεις Μαρινάκη».