ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Γιατί η Αστυνομία αναζητά την Αννίτα Πάνια

Aναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. η τηλεπαρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, καθώς εκκρεμεί ένταλμα εις βάρος της, μετά από μήνυση που έγινε εναντίον της από εταιρία που διαφημίζεται στην εκπομπή της στο τηλεοπτικό κανάλι Epsilon.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη σχετική μηνυτήρια αναφορά, η εταιρεία είχε δώσει εντολή προβολής προϊόντος τους στον τηλεοπτικό σταθμό νέο.. EPSILON και στις εκπομπές «Αποκαλυπτικά» και «Μένιος LIVE το Σάββατο 20-4-2019 και την Κυριακή 21-4-2019, έναντι ποσού 6000 ευρώ. Στη συνέχεια, όμως, σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά που δημοσιεύει το ethnos.gr: «Αιφνιδίως δεχθήκαμε το Σάββατο 20-4-2019, στις 22.02 μμ, δια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έγγραφο» σύμφωνα με το οποίο, «με την ψευδή αιτιολογία της δήθεν έκφρασης από μέρους μας δυσμενών και συκοφαντικών σχολίων σε βάρος άλλου εντολέα της ως άνω εταιρίας, αποφάσισε μονομερώς τη διακοπή της μετάδοσης των υπηρεσιών μας». Όπως υποστηρίζεται στη μήνυση, ανταγωνιστική εταιρεία ξεκίνησε να προβάλλει «στις εκπομπές του ιδίου σταθμού της Ανίτας Πάνια ανταγωνιστικού προϊόντος, που το χαρακτηρίζει κάρτα υγείας, προϊόντος ευθέως ανταγωνιστικού».
Tο απόγευμα της Κυριακής, περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. πήγε στο στούντιο που γυρίζεται η τηλεοπτική της εκπομπή, ωστόσο, η Αννίτα Πάνια απουσίαζε και η εκπομπή δεν μεταδόθηκε χθες. Η παρουσιάστρια μέχρι τώρα διαφεύγει της σύλληψης, ενώ το αυτόφωρο λήγει σήμερα το βράδυ.
- πηγή:ethnos.gr