ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

O Μητσοτάκης ρίχνει το γάντι...

«Αν αυτά που κατήγγειλε ο Μαρινάκης είχαν ειπωθεί για μένα θα είχα προσφύγει ήδη στη Δικαιοσύνη»

Το διακύβευμα των ευρωεκλογών έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως από την κάλπη του Μαΐου θα βγουν πολιτικά μηνύματα. Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αlpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, ο.. πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για μια καθαρή νίκη που οπως είπε θέλει να έχει δύο χαρακτηριστικά: Να είναι μια μεγάλη αποδοκιμασία στον ΣΥΡΙΖΑ και ψήφος επιδοκιμασίας στη ΝΔ.
«Ας βγει στην κοινωνία ο κ. Τσίπρας, όχι μόνο σε γυμναστήρια με ανιχνευτές μετάλλων» είπε, προσθέτοντας πως η μεσαία τάξη αφανίστηκε, υπερφορολογήθηκε.
«Η κυβέρνηση επιδίδεται σε χυδαία προπαγάνδα fake news. Ποτέ δεν είπα ότι θα κόψω το δώρο των Χριστουγέννων Είπα ότι είμαι απέναντι στην επιδοματική λογική, να έχουμε νέους εξαρτημένους από επιδόματα και χριστουγεννιάτικα δωράκια και αναφερόμουν στο κοινωνικό μέρισμα και είπα πως τα επιδόματα έχουν την αξία τους. Δεν θα πω όχι σε κάποιον που είχε ανάγκη, αλλά πολιτική με επιδόματα δεν μπορούμε να κάνουμε. Η μονταζιέρα εκπορεύεται από το Μαξίμου» είπε εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην εφημερίδα Δημοκρατία την οποία χαρακτήρισε «Δούρειο Ίππο».
  Απαντώντας σε ερώτηση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο κ. Μητσοτάκης είπε πως είναι ένα δημόσιο πρόσωπο το οποίο έχει κάνει μια πολύ βαριά καταγγελία, ότι ο κ. Παππάς, εκ μέρους του κ. Τσίπρα, του ζήτησε να δανείσει στον Καλογρίτσα να στήσουν ένα «ΣΥΡΙΖοκαναλο». «Δεν σας κάνει εντύπωση ότι δεν έχουμε καμία αντίδραση; Αν τα έλεγαν για εμένα θα είχα προσφύγει στη δικαιοσύνη» είπε, χαρακτηρίζοντας τυπικές τις σχέσεις του με τον επιχειρηματία.
«Δεν έχω σχέσεις με τη διαπλοκή. Ο κ. Μαρινάκης στήριξε την κα Δούρου και μέχρι το 16 ήταν προνομιακός συνομιλητής του Τσίπρα. Πίσω από κάθε σκάνδαλο σήμερα κρύβεται ο Νίκος Παππάς. Τον καλύπτει ο κ. Τσίπρας ναι ή όχι;» διερωτήθηκε κατηγορώντας την κυβέρνηση πως η ατζέντα της είναι ο βούρκος και η συνολική απαξίωση της πολιτικής, μια ατζέντα, που όπως είπε, είναι και ουσιαστικά της Χρυσής Αυγής.