ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Απλήρωτοι στα «Παραπολιτικά»

Συνεργασία με τον Γιώργο Αυτιά ξεκίνησε η εβδομαδιαία εφημερίδα «Παραπολιτικά». Ο δημοσιογράφος , λέει, «θα δίνει κάθε εβδομάδα απαντήσεις στα βασικά θέματα που απασχολούν κάθε νοικοκυριό, κάθε Έλληνα εργαζόμενο και συνταξιούχο».
Την ίδια ώρα πάντως στα «Παραπολιτικά» τα χρωστούμενα δεδουλευμένα σε κάποιους εργαζόμενους φτάνουν και τους πέντε μήνες..
Συγκεκριμένα σε e-mail που μας εστάλη, μεταξύ άλλων, αναφέρεται :
«Στους πέντε μήνες φτάνουν τα χρωστούμενα δεδουλευμένα. Μισός μισθός έναντι το μήνα και αυτό άγνωστο πότε και αν βολεύει την επιχείρηση. Κι όταν λέμε μισθό εννοούμε 550-800 ευρώ, δηλαδή ο μήνας πρέπει να βγει με 300-400 ευρώ. Αυτόν δε το μήνα που υποχρεούται εκ του νόμου να δώσει δώρο Πάσχα κανένας εργαζόμενος δεν ελπίζει ότι θα εισπράξει κάτι παραπάνω, έστω και έναντι. Με αυτά και με εκείνα έχει καταβληθεί μέχρι στιγμής μισθοδοσία έως τις 15 Δεκεμβρίου. Για το 2019 δηλαδή δεν έχει δοθεί δεκάρα και περισσεύουν και κάτι ψιλά από πέρυσι».