ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Εκτός ΣΚΑΪ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Οριστικά εκτός «My style rocks» βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρωινού στον ANT1 ένα βήμα πριν τη συμφωνία με το κανάλι φαίνεται να βρίσκεται η Λάουρα Νάργες.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε το ταξίδι στη Μαδρίτη με τον Νίκο Κοκλώνη αν βρισκόταν στα.. τηλέφωνα με τον ΣΚΑΪ ωστόσο δεν είχε λάβει καμία απάντηση.
Παρά την προσπάθεια που έγινε από μέρους της και αργότερα, αλλά και τη στήριξη που είχε από κάποια στελέχη της Acun Media, η παρουσιάστρια δεν θα βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής «My style rocks» την επόμενη σεζόν.
Την ίδια ώρα ένα βήμα πριν τη συμφωνία για την παρουσίαση του «My style rocks», σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πρωινού, φαίνεται να βρίσκεται η Λάουρα Νάργες. Η πρώην παίκτρια του Survivor, δοκιμάστηκε στα backstage του Voice και στο Survivor Πανόραμα και είναι ένα πρόσωπο που τα έχει καλά τόσο με την Acun Media όσο και με τον ΣΚΑΪ.