ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Π. Καμμένος: Ο Μαρινάκης είχε ζητήσει να φύγω από την κυβέρνηση με αντάλλαγμα τον ΔΟΛ

«Ο Μαρινάκης συνομιλούσε με κάποιους και είχε ζητήσει να φύγω από την κυβέρνηση, αυτό μου μετέφεραν τότε. Αν έγινε έτσι, είναι προς τιμή του Τσίπρα που αρνήθηκε να σπάσει την συνεργασία μας με αντάλλαγμα ένα ολόκληρο μιντιακό συγκρότημα». Αυτό ισχυρίστηκε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη..
Μαρία Αναστασοπούλου. Σταχυολογούμε:
  • Σχολιάζοντας το ζήτημα της ασυλίας του, σχετικά με τη μήνυση σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση από τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, είπε: «Ο Μαρινάκης διεκδικεί από μένα με αγωγές 5 εκατομμύρια ευρώ και έχει ένα στόλο δικηγόρων!». 
  • Σχετικά με τα όσα είπε ο Μαρινάκης για τον Χρήστο Καλογρίτσα, τόνισε: «Ήξερα ότι δεν είχε χρήματα».
  • Χαρακτήρισε «νόμιμη αλλά όχι ηθική» την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη στις επικείμενες ευρωεκλογές, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, και έκανε λόγο για «αγκάλιασμα» της διαπλοκής.
  • «Είναι ευθύνη της κυβέρνησης που έδωσε όπλα (σ.σ.: υποψηφιότητα Κόκκαλη) στον Μαρινάκη. Αν δεν ήταν ο Κόκκαλης στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα υπήρχε Μαρινάκης».
  • Ο  Καμμένος εξήγησε γιατί τον ενόχλησε η υποψηφιότητα Κόκκαλη: «Αν ήμουν στην κυβέρνηση δεν θα το δεχόμουν. Δεν είναι απλά ο γιος του Σωκράτη. Υπάρχει ασυμβίβαστο, γιατί είχε δουλειές με το Δημόσιο, έχει μετοχές σε εταιρεία που παίρνει δημόσια έργα».
  • Ερωτηθείς αν ο Π. Κόκκαλης έκανε δουλειές και με το υπουργείο Άμυνας επί υπουργίας του ο Καμμένος απάντησε: Δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη αλλά ο Π. Κόκκαλης δεν είναι απλώς ο γιος του Σωκράτη, είναι ένας άνθρωπος που η οικογένεια του έχει μετοχές σε εταιρεία που έχει δημόσια έργα την ΙΝΤΡΑΚΑΤ, και μετοχές στην Intracom Defence Systems που κάνει δουλειές με το υπουργείο Άμυνας...
  • Σχετικά με την υπόθεση Πετσίτη είπε: «Τον είχα δει τον Μανώλη Πετσίτη το 2012 στις κοινές εκδηλώσεις… Από το ’15 και μετά μάλλον του κόψανε τα πόδια… Δεν πιστεύω ότι ο κ. Παππάς συνέχιζε να δίνει το δικαίωμα από το 2015 και μετά στον κ. Πετσίτη»