ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

«Άδειες απόλυσης» σε αθλητική εφημερίδα

Σε «άδεια απόλυσης» βρίσκονται (τις ολοκληρώνουν οσονούπω ή τις ολοκλήρωσαν) τέσσερις συντάκτες αθλητικής εφημερίδας η οποία έχει αποδυθεί εδώ καιρό σε αγώνα δραστικής περιστολής των εξόδων έκδοσης. Το κακό είναι ότι οι απολύσεις έρχονται μετά από ένα διάστημα ηρεμίας και νέας αρχής, κατά το οποίο οι εργαζόμενοι.. ένιωθαν σιγουριά αφήνοντας πίσω προηγούμενες ταλαιπωρίες. Στους τέσσερις συντάκτες περιλαμβάνεται κορυφαίο διευθυντικό στέλεχος που είχε αλλάξει θέση, προς τα κάτω, στη διευθυντική ιεραρχία. Ένας τουλάχιστον από τους υπόλοιπους τρεις είχε δεχτεί τη μείωση του μισθού που του προτάθηκε, αλλά τελικά δεν παρέμεινε.
Επειδή το συντακτικό προσωπικό της εφημερίδας έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό, οι πληροφορίες του harddog αναφέρουν ότι θα επιχειρηθεί η πλαισίωση του δυναμικού της με νέους συνεργάτες που θα αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών ή με ειδικές συμβάσεις και χαμηλότερους μισθούς από εκείνους που απομακρύνθηκαν.
- από το harddog