ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Δώστε πίσω το δώρο στον εργοδότη σας!

Σήμερα μπαίνει το δώρο του Πάσχα. Ένας απαρχαιωμένος θεσμός που έχει υπονομεύσει την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα. Έχουμε δει άλλωστε ότι συνταξιούχοι και δημόσιοι υπάλληλοι που το χαιρέτησαν εδώ και χρόνια, έχουν γίνει καλύτεροι άνθρωποι, πιο παραγωγικοί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ορισμένους φαλακρούς εξ αυτών φύτρωσαν..
μαλλιά.
Μόλις πάρετε λοιπόν το δώρο, κάντε μια κίνηση που φανερώνει ανθρωπιά και ενσυναίσθηση. Δώστε το δώρο ως δώρο στον εργοδότη σας. Μ' αυτό τον τρόπο όλοι θα έχουμε κάνει ένα δώρο. Και ο εργοδότης στον εργαζόμενο και ο εργαζόμενος στον εργοδότη. Και έτσι σε κλίμα ομόνοιας και ομοψυχίας θα ατενίσουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Όσοι πάλι δεν παίρνετε δώρο κάντε μια πράξη που θα αποδεικνύει πόσο πολύ αγαπάτε τη χώρα. Μπείτε στο taxis επιλέξτε ένα κωδικό πληρωμής από τα χρέη που έχετε και βάλτε τα τριπλάσια λεφτά απ' αυτά που σας ζητούνται. Έτσι θα κάνουμε το υπερπλεόνασμα υπερ-υπερπλεόνασμα και θα υπάρχει η πιθανότητα από τα 5-6 χιλιάρικα που χάσατε το χρόνο, αντί των 300 ευρώ, να πάρετε στο τέλος του χρόνου 400 ευρώ κοινωνικό μέρισμα. Δεν είναι υπέροχο;
Όλοι μαζί ενωμένοι, χωρίς μικρότητες και γκρίνιες, χωρίς παλαιολιθικές αγκυλώσεις θα προχωρήσουμε χαμογελαστοί προς το μέλλον.
- από το fb του Δημήτρη Σούλτα