ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Μετακομίζει η «Αυγή» και ο ρ/σ «Στο Κόκκινο»

Σκουρλέτης Λιονάκης, Νταρζάνου Κατσάκος
Tην "ΑΥΓΗ" επισκέφτηκε την Δευτέρα ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης για την ανανέωση της ετήσιας συνδρομής του. Εκεί συνομίλησε με συντάκτες και εργαζόμενους της εφημερίδας εκφράζοντας και έμπρακτα τη στήριξή του.
Ο Πάνος Σκουρλέτης ανέβασε φωτογραφίες από την επίσκεψή του στην Αυγή και έγραψε σχετικά στο fb:..
"Σήμερα ανανέωσα τη συνδρομή μου στην "ΑΥΓΗ". Είχα την ευκαιρία να κουβεντιάσω για λίγο με όσους εργαζόμενους/ες συνάντησα και να περπατήσω για τελευταία φορά σε αυτα τα γραφεία. Σε λίγες μερες μετακομίζει στο νέο της σπίτι μαζι με το "Κόκκινο 105,5". Σε αυτό το χώρο "Η ΑΥΓΗ" μας φιλοξενήθηκε απο το 1976.
Στην "ΑΥΓΗ" λοιπόν, για την ανανέωση της ετήσιας συνδρομής, για τη στήριξή της. Αναγνωρίζοντας ότι μας έχει όλους ανάγκη, όπως την έχουμε κι εμείς. Για το διαχρονικό, το ακατάπαυστο ταξίδι της γνώσης και των ιδεών που τροφοδοτούν τη σκέψη και τις ελπίδες μας. Σε μια εποχή δύσκολη για την ελευθεροτυπία, η οποία βάλλεται από τα fake news και τα συμφέροντα των ολιγαρχικών συστημάτων."