ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Οι «(υποτακτικές) Φιλιππινέζες» του Ασκητή και η «ελληνίδα μάνα» της Ακρίτα

«Πρέπει να έχουμε ως δεδομένο ότι ο 35χρονος ήταν σαδιστής, ερχόταν σε ηδονή με τη διάπραξη των φόνων. Ως εκ τούτου, επέλεγε φυλές που έχουν τα χαρακτηριστικά της υποταγής και της υπηρεσίας. Οι Φιλιππινέζες έχουν αυτό το χαρακτηριστικό. Εκ γενετής, οι πλείστες γυναίκες αυτής της φυλής κουβαλούν μαζί τους αυτό το χαρακτηριστικό, της υποταγής και της υπηρεσίας» δήλωσε ο ψυχίατρος -και υποψήφιος βουλευτής με το..
Κίνημα Αλλαγή- Θάνος Ασκητής όταν του ζητήθηκε η επιστημονική άποψή του για την υπόθεση τού κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο.

Επ΄αυτού σχολίασε και η Ελενα Ακρίτα στο fb:
Η Φιλιππινέζα είναι υποτακτική. Η Σπανιόλα φλογερή. Η Σκοτσεζα τσιγγούνα. Η Αλβανή κλέφτρα. Η Βουλγάρα ξέκωλο. Η Σουηδέζα ειναι αυτοκτονική. Η Ρωσίδα είναι πουτάνα. Η Ιταλίδα είναι απ’ την Κυψέλη. Η Ελληνίδα είναι μάνα. Η μάνα είναι μόνο μία για τις άλλες δεν ξέρω. Αυτά παιδιά μου για σήμερα. Α και οι Βραζιλιάνες έχουν ωραία οπίσθια. Όλες.
\