ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Πάολα: Ορκίζομαι στον Θεό μου, δεν είμαι τσιγγάνα

Καλεσμένη στo «Bινύλιο» του Αντώνη Κανάκη ήταν η Πάολα το βράδυ της Τρίτης, και εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα της καταγωγής της. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη φιλία που είχε με τον Παντελή Παντελίδη καθώς και τον τρόπο με τον οποίο πληροφορήθηκε τον θάνατό του, στη σχέση που έχει με τη 16χρονη κόρη της αλλά και σε μια παλαιότερη δήλωσή της..
σχετικά με την καταγωγή της (είναι από τη Συκιά Χαλκιδικής).
Συγκεκριμένα, η Πάολα παίρνει πίσω τη δήλωση που είχε κάνει παλαιότερα υποστηρίζοντας ότι είναι τσιγγάνα και ορκίζεται ότι τότε είχε πει ψέματα.
«Να σας πω πως είχα δηλώσει πως είμαι τσιγγάνα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ορκίζομαι στον Θεό μου. Κανείς δεν είναι τσιγγάνος, ούτε η μητέρα ούτε ο πατέρας μου. Από μικρή ήμουν επαναστάτρια. Υποστήριζα πάντα ότι ένιωθα πως βάλλεται από οτιδήποτε… Τώρα τα λέμε απλά αλλά είναι πολύ πιο σοβαρά. Πριν χρόνια δήλωσα ότι είμαι τσιγγάνα έστω από την πλευρά του μπαμπά μου αφού ήταν ο μόνος που δεν θα θύμωνε. Η μαμά μου θύμωσε αν και θα έπρεπε να το περιμένει αφού γνωρίζει ποιο είναι το παιδί της… Το είπα για να πάω κόντρα, θεωρούσα πως αφού έχω τη δική μου δυναμική είναι καλό να νομίζουν πως είμαι μια από αυτούς που χλευάζουν… Ήμουν πάρα πολύ μικρή όταν το είπα αυτό. Μετά από αυτή τη δήλωση άκουσα πολλά και τα ακούω μέχρι σήμερα. Αν δεν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου δεν θα φανέρωνα ποτέ την αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά.
H Πάολα σεν έκρυψε την συγκίνησή της όταν πήρε δώρο από τον Αντώνη Κανάκη την ηχογράφηση του «Δημοσθένους Λέξις», από την παρουσία της στην πρώτη εκπομπή της σεζόν για τον Διονύση Σαββόπουλο, σε βινύλιο αλλά και τη φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδος, ΠΑΟΚ, με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας καθώς και το μήνυμά τους.