ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Νέα σκληρή επίθεση ΝΔ κατά της εφημερίδας «δημοκρατία»

Νέο επεισόδιο στην σφοδρή αντιπαράθεση της εφημερίδας «δημοκρατία» με το κόμμα της ΝΔ και ειδικά με την έμπειρη δημοσιογράφο αλλά άπειρη εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη (δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ). Αφορμή για την νέα κόντρα το σημερινό πρωτοσέλιδο με τον τίτλο «Περίεργη στροφή της ΝΔ για το Σκοπιανό / Θολώνει τα νερά η Σπυράκη».
Η ΝΔ (κύκλοι της)  επ' αυτού έβγαλε μια σκληρή ανακοίνωση κατά της εφημερίδας..
κάνοντας λόγο για fake news κατηγορώντας την «δημοκρατία» ότι εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία κατά του κόμματος της ΝΔ.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:
"Σε κάθε άλλη περίπτωση το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Δημοκρατίας» θα διδασκόταν ως το απόλυτο παράδειγμα fake news αφού αποδίδει σε εισαγωγικά πράγματα που δεν ελέχθησαν ποτε! Όμως, πρόκειται για τη «Δημοκρατία» και οι πολίτες ξέρουν ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα απλώς εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία κατά της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικά τώρα που ο κυβερνητικός συνεταιρισμός, που με τόση ζέση στηρίζουν κλονίζεται. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Αυγή αναπαράγει τα ψέματα τους. Ευχόμαστε στη «Δημοκρατία» να συνεχίσει σε αυτόν το δρόμο. Καμία δουλεια δεν είναι ντροπή..."