ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Δωρεάν ο «Φιλελεύθερος» στα τραπεζάκια της ΝΔ

Πάκα ολόκληρα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» στα τραπεζάκια. Οι σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας με μερίδα του Τύπου (γραπτού και ηλεκτρονικού) είναι λίγο πολύ γνωστές. Αυτό που δεν είχε συμβεί μέχρι σήμερα είναι να το παραδεχθεί η Πειραιώς. Ουσιαστικά έγινε κι αυτό αφού, όπως αναφέρει το altsantiri, σε εκδήλωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη Ναυτιλία..
ο «Φιλελεύθερος» δινόταν δωρεάν στους παρευρισκόμενους.

 ***
«Μια γυναίκα στην πλατεία» είναι η καινούργια στήλη της Ελενας Ακρίτα στην εφημερίδα ΝΕΑ. Μια γυναίκα στην πλατεία του θεάτρου, του σινεμά, της μουσικής σκηνής. Στην ερώτηση των φίλων ‘πήγες, το είδες, λέει τίποτα’;’ η γυναίκα στην πλατεία απαντάει με τον δικό της τρόπο. Αυτόν της Ελενας Ακρίτα.
***
Επιτροπή αγώνα συγκρότησαν οι εργαζόμενοι στο οικονομικό κανάλι SBC TV μετά και το «μαύρο» από την Digea που υλοποίησε απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν σε γενική τους συνέλευση να ζητήσουν την παρέμβαση της κυβέρνησης για την άμεση επαναλειτουργία του σταθμού μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.