ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Να επανακτήσουν οι εφημερίδες τη θέση και το κύρος τους ως διαφημιστικά μέσα

Η ΕΙΗΕΑ, στο πλαίσιο της πλήρους επαναδραστηριοποίησής της, συναντήθηκε – εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο κ. Νίκο Χατζηνικολάου και τον Γενικό Γραμματέα κ. Ιωάννη Φιλιππάκη- τόσο με την Ένωση Διαφημιστικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΕΔΕΕ) όσο και με τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ).
Η προσπάθεια της Ενώσεως είναι να επανακτήσουν οι εφημερίδες.. τη θέση και το κύρος τους ως διαφημιστικά μέσα, απαραίτητα για την προβολή και επικοινωνία προϊόντων και υπηρεσιών. Και στις δύο συναντήσεις επικράτησε άριστο κλίμα και διάθεση για εποικοδομητική συνεργασία, για την ανάπτυξη της διαφήμισης στις εφημερίδες, με κοινό όφελος. Από πλευράς ΕΙΗΕΑ τονίσθηκε εξάλλου, ότι επειδή από τις 15.9.2016 έχει καταργηθεί το αγγελιόσημο, υπάρχουν τα περιθώρια για σημαντική αύξηση του μεριδίου των εφημερίδων στη διαφημιστική δαπάνη. Και οι τρείς πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία και να προτείνουν τρόπους και κοινές δράσεις που θα οδηγήσουν στην επίτευξη του κοινού στόχου.