ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Βασίλαρος!

Στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη ο Στ. Κούλογλου είπε ότι "δεν πρέπει να υπάρχει στη χώρα η λογική της Ψωροκώσταινας", έκφραση που έχει διατυπωθεί τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και γραπτώς γύρω στα 3 δισεκατομμύρια φορές.
Ο Βασίλιας Κικίλιας, που βρισκόταν στο πάνελ, τινάχθηκε σα να τον χτύπησε κεραυνός και άρχισε να φωνάζει "Είπατε τη χώρα μου ψωροκώσταινα; Να το πάρετε πίσω". Ο Κούλογλου προσπαθούσε να.. του εξηγήσει, ο Παπαδάκης του έλεγε να ηρεμήσει, αλλά ο Βασίλαρος αμετακίνητος "Δεν μπορείτε να λέτε τη χώρα ψωροκώσταινα". Ήταν τόσο εξοργισμένος, που δήλωσε ότι αποχωρεί γιατί είπαν τη χώρα Ψωροκώσταινα. Στη συνέχεια, για όσους δεν είχαν την τύχη να δουν την ανυποχώρητη στάση, το περιέγραψε και στο λογαριασμό του στο twitter.
Συγχαρητήρια στον Βασίλαρο, που μας έδωσε ίσως το κλασικότερο παράδειγμα "πολιτικής" πρακτικής, όπου συναντάται μαγικά ο καραγκιοζέ "πατριωτισμός" και ο υψηλός δείκτης ευφυίας.

YΓ: Εν τω μεταξύ μόλις μπήκα στο βίντεο που περιλαμβάνει όλη την εκπομπή. Ο Κούλογλου μιλάει για "λογικη της Ψωροκώσταινας" στις 9.01 και ο Κικίλιας ξαφνικά σα να τον τσίμπησε μύγα στις 9 και δέκα (και αφού έχει κοιτάξει το κινητό του) αρχίζει να δίνει το σόου.

- από το fb  του Δημήτρη Σούλτα