ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Τράγκας über alles!

Δεν έχει υπάρξει ξανά μεταπολιτευτικά τέτοια κυβέρνηση εθνομηδενιστών, τέτοια κυβέρνηση δικτατορική, τέτοια  κυβέρνηση αυταρχική , κυβέρνηση πολιτικής μειοδοσίας, κυβέρνηση προδοτών, κυβέρνηση προτεκτοράτο της Γερμανίας..
Δεν έχει υπάρξει ξανά τέτοιος Πρόεδρος Δημοκρατίας erga omnes! Οι εθνομηδενιστές δίνουν βραχονησίδες ξεπουλάνε..
τώρα την Ελλάδα στον Εντι Ράμα.
Αυτή η κυβέρνηση των προδοτών έστειλε μετανάστες τους Ελληνες! Θα σαρωθούν από τον τυφώνα της λαϊκής οργής και του μίσους. Θα έχουν την τύχη της ΕΔΑ και του Γιωργάκη Παπανδρέου.Αδέρφια κινητοποιηθείτε! Οργανωθείτε δυνατά στη Μακεδονία σε όλη την Ελλάδα πρέπει να εξαφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ από τον πολιτικό χάρτη. Να κάνουμε τη δική μας Λέγκα του Βορρά να διώξουμε τους γερμανόφιλους της Δεξιάς και της Αριστεράς. Να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες αντίστασης να φύγει η πολιτική χολέρα!

Tα παραπάνω είναι αποσπάσματα από το πρωινό καθημερινό οχετό του Γιώργου Τράγκα στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» του Γιάννη Κουρτάκη. Ο Τράγκας σε ρόλο «εθνοκαθετήρα» δίνει ακούραστα το σύνθημα της επανάστασης. Γνήσιος εκπρόσωπος των καλοδανεισμένων εκδοτών που έκλεισαν τις πατριωτικές εφημερίδες τους, «καθάρισαν» με εργαζόμενους και χρέη, και τώρα κουρνιάζουν στις μεγάλες φτερούγες των ομίλων που τους περιμαζεύουν.
«Οι μέρες του Κυριάκου θα είναι λιγότερες από αυτές του Τσίπρα αν δεν το αντιληφθεί αυτό» συνεχίζει ο Τράγκας με τρεμάμενη φωνή.
Εμφανίζεται βέβαια προσεκτικότερος για τον Κυριάκο διότι εκτός από ότι ο όμιλος Κουρτάκη σύσσωμος στηρίζει τον αρχηγό της ΝΔ, έχει προηγηθεί η ταπεινή συγνώμη που ζήτησε ο Τράγκας όταν έφτασε στα χέρια του το 2016 εξώδικο του Κ. Μητσοτάκη (δείτε ΕΔΩ). Τότε είχε χαρακτηρίσει τον αρχηγό της ΝΔ ως «γουρλομάτικο, μπάμια γερμανόφιλο, Μερκελόπαιδο, μπαρακούντα»!
Μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος εξάλλου είχε πανηγυρικά ανακοινώσει μετά την κίνηση Σαμαρά να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993 ότι: η Βαστίλη της φαμίλιας Μητσοτάκη επιτέλους έπεσε. Η ελπίδα και η αγάπη αυτής της χώρας για τα παιδιά της νίκησαν. Η λαϊκή οργή σάρωσε χθες τη διαβρωμένη και διεφθαρμένη οικογενειακή κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!»
Α.Ψ. (ΕφΣυν)