ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Αποκαλύπτω...

Ευ. Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης θα πιεσθεί να πει και δημόσια τι υποστήριξε σε κλειστές συνεδριάσεις για τη συμφωνία με τα Σκόπια

Ενόψει των νέων αποκαλύψεων της γερμανικής εφημερίδας FAZ την Πέμπτη, σχετικά με τη μυστική δέσμευση του Κυρ. Μητσοτάκη να υποστηρίξει τη συμφωνία για το Σκοπιανό, ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του στο Facebook..
κατέθεσε τις δικές του πληροφορίες από «πολύ αξιόπιστες πηγές που έχω στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο» σχετικά με την υπόθεση. Ο πρώην υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή έγραψε:
 Οι μισες κι όχι πειστικές διαψεύσεις της Πειραιώς για τις διαβεβαιώσεις Μητσοτάκη στους Ευρωπαίους εταίρους της χώρας αποδεικνύουν σε ποια δύσκολη θέση έχει φέρει η σημερινή αναποφάσιστη και παραπαίουσα ηγεσία τη Νεα Δημοκρατία.
Αποκαλύπτω λοιπόν :
Σύμφωνα με πολύ αξιόπιστες πηγές που έχω στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο ο κ. Μητσοτάκης θα πιεσθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.να πει δημόσια ο,τι έχει πει -κυρίως στους εκπροσώπους του Λαικού Κομματος - σε κατ ιδίαν συνομιλίες και κλειστές συνεδριάσεις. ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ.
Χθές μόλις κορυφαίος παράγοντας του κυβερνητικού Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Βερολίνο μου είπε στο τηλέφωνο: "Mitsotakis hat uns neulich auf Anfrage ausdruecklich zugesichert, dass er und seine Partei der kuenftigen Ratifizierung eines Abkommens positiv, und zwar aktiv, gegenueberstehen werden." Στα ελληνικά:
 " Ο Μητσοτακης μας διαβεβαιωσε πρόσφατα κατόπιν σχετικου ερωτήματος απερίφραστα οτι ο ίδιος και το κόμμα του θα αντιμετωπισουν την μελλοντική κύρωση της συμφωνίας θετικά, παίρνοντας μάλιστα ενεργό θεση."
Οποιος κατάλαβε, καταλαβε. Με τους Γερμανούς που τον δινουν ψυχρα δεν είναι σε θεση να παιζουν ο άπειρος στην εξωτερική πολιτική Μητσοτάκηε και η παιδική χαρά που τον περιστοιχίζει.
Γι αυτό είναι καλό να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή. Είτε ειναι πρωθυπουργός είτε όχι.
Ο κόσμος εντός κι εκτός χώρας τον έχει καταλάβει.
 
ΥΓ. Τα ίδια περί στήριξης λέει ο κ. Μητσοτάκης και στους πρεσβεις των περισσοτέρων σημαντικών χωρών στην Αθηνα.