ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Έρχονται νέοι διευθυντές σε ΕΘΝΟΣ και Epsilon

ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ της εφημερίδας "Εθνος" στη Μεσογείων κυκλοφορεί η "πληροφορία" οτι το αργότερο μεχρι τις 15 Ιουλίου θα εχει αναλάβει νέος διευθυντής. Ο Τραϊανός Χατζηδημητρίου έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, ο Ιβάν Σαββίδης τον εμπιστεύεται αλλά τον θέλει για "δουλειές" στη Θεσσαλονίκη. Κάτι ψήνεται με το συγκρότημα της «Μακεδονίας».
 ****
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ανακοινωθεί ακόμη τα ονόματα του γενικού διευθυντή..
Ενημέρωσης και του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο Epsilon παρά το ότι έχουν γίνει οι τελικές συζητήσεις. Φαβορί για τη θέση του διευθυντή είναι ο Δημήτρης Μιχαλέλης του οποίου το όνομα αναμένεται να ανακοινωθεί -εκτός απροοόπτου- εντός του επόμενου 24ώρου.
***
Eξαιρετική εκτύπωση προσφέρει στους πελάτες του το νέο πιεστήριο που εγκαταστάθηκε στο Κορωπί. Μηχανή 30 ετών και βάλε μεν αλλά η γριά κότα εχει το ζουμί.
***
Σεπτέμβριο θα ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση το θέμα του μονοπωλιακού Πρακτορείου διανομής Τύπου. Θυμίζουμε πως η Επιτροπή Ανταγωνισμού είχε αποφασίσει ομόφωνα τη διενέργεια αυτεπάγγελτης έρευνας στην επιμέρους αγορά της διανομής τύπου στην ελληνική επικράτεια καθώς διαπίστωσε ότι η μιντιακή εταιρία "ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ" του Β. Μαρινάκη κατέχει έμμεσο de facto κοινό έλεγχοστο Αργος.