ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Έκτακτο φύλλο της Αυγής

Έκτακτο φύλλο της εφημερίδας ΑΥΓΗ θα κυκλοφορήσει αύριο Δευτέρα (κανονικά ως πρωινή δεν έχει έκδοση Δευτέρας) με ρεπορτάζ, σχόλια και όλες οι εξελίξεις όπως καταγράφονται μετά την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ που ανοίγει ένα νέο μέλλον συνεργασίας για τις χώρες των Βαλκανίων. Επίσης στην Αυγή που θα κυκλοφορήσει εκτάκτως αύριο θα υπάρχει..
πλήρες κοινοβουλευτικό ρεπορταζ από τη συζήτηση στη Βουλή και την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας της Ν.Δ. κατά της κυβέρνησης.
****
Οριστικό λουκέτο μπαίνει στο κανάλι SBC. Η τηλεοπτική εταιρεία υπέβαλε ένσταση για τη διακοπή λειτουργίας του καναλιού, η οποία είχε αποφασιστεί από το 2014, αλλά το ΕΣΡ έκρινε και πάλι πως δεν υπάρχει «νομίμως λειτουργών τηλεοπτικός σταθμός με ιδιοκτησιακό φορέα την αιτούσα εταιρεία», όπως είχε κρίνει και το ΕΣΡ τον Νοέμβριο του 2010.
****
 Επικυρώθηκε η συμφωνία μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου.

για τη μεταβίβαση του ραδιοσταθμού Μελωδία στον όμιλο της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου. Η Frontstage περιλαμβάνει ήδη τον "Εν Λευκώ" που εξαγοράστηκε από τις Εκδόσεις Λυμπέρη και τους RED και HIT που αποκτήθηκαν από τον όμιλο του Φαλήρου στο παρελθόν. 
****
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η Ενωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθηνών(ΕΙΙΡΑ), ζητώντας την ακύρωση της Απόφασης με την οποία εγκρίθηκε ο Κανονισμός Είσπραξης Εσόδων του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.. Με την αίτησή της η Ενωση θέτει ζήτημα παραβίασης του Ενωσιακού Δικαίου και αμφισβητεί τη συνταγματικότητα των διατάξεων του Κανονισμού του ΕΔΟΕΑΠ, ως και του ν. 4498/2017, με τις οποίες επιβάλλεται στις επιχειρήσεις μέσων ενημέρωσης εργοδοτική εισφορά ποσοστού 2% επί του ετήσιου κύκλου εργασιών τους.
****
Έκθεση αρχαιολογικής φωτογραφίας του Λεωνίδα Χατζηαγγελάκη διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρίκαλων, με τον Δήμο Τρικκαίων και το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας. Η έκθεση υπό τον τίτλο «Μνήμης Ψήγματα» θα πραγματοποιηθεί στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό  και τα εγκαίνιά της θα γίνουν την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 στις 8 μμ.  Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιουλίου 2018 και θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι.