ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Γιατί είναι χαρούμενοι στον Alpha;

Γιατί είναι χαρούμενοι στον Alpha; Μα γιατί στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού προστέθηκε και η Ελεωνόρα Μελέτη! Αυτό μας πληροφορεί το σχετικό δελτίο τύπου του καναλιού:
"Με ιδιαίτερη χαρά, ο ALPHA ανακοινώνει την ένταξη της Ελεονώρας Μελέτη στο δυναμικό του. Πολύπλευρη και ταλαντούχα παρουσιάστρια, δημοσιογράφος με ιδιαίτερη ματιά, άνθρωπος με..
ισχυρή άποψη και θέση στα πράγματα, η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στη μικρή οθόνη για να κάνει αυτό που για εκείνη είναι… το κανονικό: την ανατροπή. Εκρηκτική, δυναμική, τολμηρή, η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ALPHA."
****
Χαρούμενοι όμως δηλώνουν και στον ΣΚΑΪ με το It’s YOUR LIFE, το νέο γυναικείο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για τη νέα εβδομαδιαία πολυθεματική εκπομπή που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 30 Ιουνίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 16.30. Η Ειρήνη Κολιδά και η Ιλένια Ουίλιαμς μαζί με τους καλεσμένους τους σκοπεύουν, λέει,  να βάλουν στη ζωή μας: τη σωστή διατροφή, την ομορφιά, την ευεξία, την άσκηση, τη σωστή διατροφή, αλλά και τη μόδα, το παιδί και το wellbeing γενικότερα. Κι όλα αυτά γιατί "It’s YOUR LIFE" και είναι σημαντική! Αυτά...
****
Την εξαιρετικά φιλόδοξη στρατηγική της για την Τεχνητή Νοημοσύνη, στην οποία, άλλωστε, επενδύει €2,5 δις από το νέο μακροπρόθεσμο προϋπολογισμό του 2021-2027, αρχίζει να υλοποιεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ένα πρώτο απτό δείγμα γραφής είναι η ενεργοποίηση της ευρωπαϊκής συμμαχίας για την Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence - AI), στόχος της οποίας είναι η διάδοση της τεχνητής νοημοσύνης σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή οικονομία και κοινωνία. Η Επιτροπή θα φέρει σε επαφή όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στο πλαίσιο μιας ευρωπαϊκής συμμαχίας της τεχνητής νοημοσύνης.
****
Με το εμβληματικό έργο του ποιητή Γιάννη Ρίτσου, τον «Αποχαιρετισμό», σε σκηνοθεσία και ερμηνεία του Νεοκλή Νεοκλέους και υπό τις μελωδικές συνθέσεις του Γιώργου Καλογήρου, ολοκληρώνει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018. Η εκδήλωση, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 σε δύο παραστάσεις, στις 19:30 και 21:00, στο Flea Theatre (Γιάννη Κορομία 2, Καϊμακλί, Λευκωσία).
****
Την  Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στις 9:30 μμ ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων παρουσιάζουν στον Δημοτικό Κινηματογράφο Κήπο Χανίων τον διακεκριμένο σολίστ και συνθέτη Γιώργο Σαλτάρη στο έργο «Κοντσέρτο για πιάνο και βωβό κινηματογράφο». Για δεύτερη συνεχόμενη  χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και ο Γιώργος Σαλτάρης υποδέχονται το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΚΗΠΟΥ με την μαγεία του βωβού κινηματογράφου και της επί τόπου μουσικής σύνθεσης.