ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Το «βαρίδι Σπυράκη» και γιατί την ανέχεται ο Μητσοτάκης

Σκληρή κριτική ασκεί η εφημερίδα «δημοκρατία» κατά της εκπροσώπου Τύπου και ευρωβουλευτού της ΝΔ,  Μαρίας Σπυράκη σχετικά με το δημοσίευμα της γερμανικής «FAZ» που εμφανίζει έγγραφα από πρακτικά συνεδριάσεων της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ και αποκαλύπτει δύο συναντήσεις του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ με τη Σπυράκη, ως «απεσταλμένης» του Μητσοτάκη.
«Βαρίδι η Σπυράκη - Ανω κάτω η ΝΔ για το μυστικό ραντεβού με τον Ζάεφ - Πολλαπλώς εκτεθειμένη η..
"πράσινη" Μαρία», γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα που διερωτάται «πόσο ακόμη θα την ανέχεται ο Κυριάκος;»
Ως γνωστόν η εφημερίδα έχει κόντρα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ (δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ).
Μάλιστα η Σπυράκη -μεταξύ άλλων-  έχει χαρακτηρίσει την εφημερίδα... Δούρειο Ιππο του ΣΥΡΙΖΑ παροτρύνοντας τους αναγνώστες να μην την αγοράζουν!.. Η «δημοκρατία» τότε είχε στειλει επιστολή-καταγγελία στη Διεθνή Ενωση Δημοσιογράφων ενώ είχε ενημερωθεί και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου (ΕΔΩ).
Μετά τα παραπάνω είχε προστεθεί νέο επεισόδιο στην σφοδρή αντιπαράθεση της εφημερίδας «δημοκρατία» με  την έμπειρη δημοσιογράφο αλλά άπειρη εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη. Αφορμή για την νέα κόντρα ήταν το πρωτοσέλιδο στα τέλη Ιουνίου με τον τίτλο «Περίεργη στροφή της ΝΔ για το Σκοπιανό / Θολώνει τα νερά η Σπυράκη». Η ΝΔ (κύκλοι της)  επ' αυτού είχε βγάλει μια σκληρή ανακοίνωση κατά της εφημερίδας κάνοντας λόγο για fake news κατηγορώντας την «δημοκρατία» ότι εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία κατά του κόμματος της ΝΔ.
Και φτάσαμε στο σημερινό πρωτοσέλιδο που έχει πάλι σχέση με τους χειρισμούς και τη σταση της ΝΔ για το Μακεδονικό...
Πάντως μέχρι σήμερα και παρά την σκληρή κριτική για τους χειρισμούς Σπυράκη ο πρόεδρος της ΝΔ την καλύπτει απόλυτα προφανώς γιατί η εκπρόσωπος εκτελεί -όπως είναι φυσικό- κατά γράμμα τις εντολές του.