ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Το νέο στον Τύπο έρχεται από αλλού

Εφημερίδα και μάλιστα καθημερινή δεν περιλαμβάνουν τα πλάνα του Δ. Μάρη. Το σκέφτηκε, το ζύγισε, αλλά, αυτή την στιγμή δεν...   
Για δεύτερο ραδιόφωνο δεν παίρνει όρκο αυτή την στιγμή η στήλη. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Από την μια υπάρχει η πλούσια εμπειρία του Κώστα Αρβανίτη, όμως, αυτό δεν σημαίνει από μόνο του ότι θα προχωρήσει σε αυτό ο Δ. Μάρης. Για όλα τα χιλιοειπωμένα σενάρια περί του τύπου κρατήστε μικρό καλάθι. Μικρό. Το νέο στον τύπο έρχεται από αλλού.. 
***

Ο σωτήρας είναι λαγός
Πρώτον. Αν επενδύσει κάπου στα media ο Ιβάν Σαββίδης, δεν θα είναι στον "Πήγασο". Στα κομμάτια του ΔΟΛ θα επενδύσει. Αν.
 Έπειτα είναι και το άλλο. Ο ίδιος ο Ιβάν έχει αυτοχαρακτηριστεί λαγός.  ***

Μήπως χαίρεται;
Τελικώς. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μήπως χαίρεται που δεν προχώρησε το τηλεοπτικό project; Γιατί δεν τον βλέπω να καίγεται ή να έχει χάσει το κέφι του. Μήπως χαίρεται που γλύτωσε την ακριβή έως πολύ ακριβή επένδυση στην tv και θα επιστραφούν τα λεφτά του; Δεν τον βλέπω να ανησυχεί ούτε από τα stories του Μελισσανίδη με τον Alpha και του Σαββίδη πότε στον "Πήγασο" και πότε στον ΔΟΛ. vΕκτός, αν κτυπήσει την στιγμή που δεν το περιμένει κανείς μας. 
***
Alpha στους νέους
Το δελτίο του Αντώνη Σρόιτερ κερδίζει το δυναμικό κοινό. 
Αυτό έγινε και τον Φεβρουάριο. Παρέμεινε η πρώτη επιλογή ενημέρωσης των τηλεθεατών στο κοινό 15-44. Η κυριαρχία του αποτυπώνεται με ποσοστά που αφήνουν 8,2 μονάδες πίσω τον άμεσο ανταγωνισμό. Το άφθαρτο πρόσωπο του Σρόιτερ παίζει τον ρόλο του, όπως και η οπτική των πολιτικών θεμάτων με την οποία προσεγγίζει το δελτίο τις εξελίξεις.
Η μάχη των δελτίων θα φουντώσει τον Μάρτιο. 

- από τη στήλη Σάτυρος του fmvoice