ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Με μένα μιλάς και όχι με τον Αυτιά!..

Βερύκιος προς Τσιμτσιλή: «Τι μου το παίζεις, οσία παρθένα Μαρία; Μια κ@λ@πετσωμένη είσαι της ελληνικής τηλεόρασης»... (BINTEO)

«Βρε μπας και είναι σικέ για να ανέβουν τα νούμερα;» Αυτό αναρωτήθηκε τηλεθεατής -και αναγνώστης του μπλογκ, βλέποντας τον Δήμο Βερύκιο να... απασφαλίζει και πάλι, με αφορμή κάτι που του είπε η συνάδελφός του, Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Στην συνηθισμένη σύνδεσή τους τα δύο πουλέν του Δ. Κοντομηνά στον Alpha άρχισαν να αναλύουν για άλλη μια φορά την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα:
"Αυτή τη στιγμή για να μη σας παραμυθιάζουν, παραμένει το χάσμα για τη συμφωνία τεχνικού επιπέδου για τα ενεργειακά και εργασικά μεταξύ θεσμών και κυβέρνησης", είπε ο Δήμος Βερύκιος, αλλά η..
Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να αναφερθεί σε δηλώσεις υπουργών και συγκεκριμένα του Σπίρτζη, που υποστήριζαν το αντίθετο. Και εκεί ο δημοσιογράφος… απασφάλισε για άλλη μια φορά.
«Όταν μιλάς μαζί μου, σε παρακαλώ πάρα πολύ, να μην επικαλείσαι τον καθένα αναρμόδιο υπουργό. Τώρα μου το παίζεις, οσία παρθένα Μαρία; Μια κ@λ@πετσωμένη είσαι της ελληνικής τηλεόρασης που ξέρεις τι γίνεται. Γιατί θέλεις να με αφιονίσεις και μου πετάς ένα όνομα, έναν άσχετο υπουργό…», είπε ο Δήμος Βερύκιος.
«Βρε συ Δήμο μου, όταν βγαίνει ο κ. Σπίρτζης στον Αυτιά και λέει εμείς και 14η σύνταξη θα δώσουμε…», ψέλισε η Τσιμτσιλή για να απαντήσει έξαλλος ο δημοσιογράφος: «Με μένα μιλάς και όχι με τον Αυτιά, τι θελεις τώρα πρωί πρωί! Τι θέλεις δηλαδή; Να ξεκινήσουμε τη Σαρακοστή με κοψίδια; Σας λέω ότι υπάρχει χάσμα! Ξυπνάτε λοιπόν. Πότε θα κλεισει η αξιολόγηση ένας θεός ξέρει»!..