ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Πώς να πεις τη νέα εφημερίδα του Χατζηνικολάου...

…αν θες να τον εκνευρίσεις

Ε, εδώ θα τσινίξουμε! Εδώ θα βροντοφωνάξουμε! Μπάστα βρε άνκορμαν! Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως με τη σειρά…
Βγαίνει ο Δημήτρης Κοτταρίδης στο δελτίο του Ant1, να πει για τη δήλωση βόμβα της Παπακώστα – για το εσωτερικό τους μπάχαλο στη ΝΔ κτλ. Ε, ο άνθρωπος ξέρει πού βγαίνει. Ο Κοτταρίδης. Στον Χατζηνικολάου! Που αναφέρει κάθε 5 δεύτερα την εφημερίδα του κτλ. So, λαμβάνει τα μέτρα του! Και είναι έτοιμος για γκράντε διαφήμιση!
Ε, και την μπουμπουνάει με ολόκληρο τον τίτλο τη newspaper να γίνει σαφής. «Στις Αληθινές Ειδήσεις στην εφημερίδα σου», του λέει του άνκορμαν, αναφέροντας τη δήλωση της Παπακώστα κτλ. Και.. πετάγεται ο άλλος και του κάνει διόρθωση βρε guys μου, ότι τη λένε σκέτο Ειδήσεις! Επίπληξη στον αέρα! Μη και πάει κανένας στον περιπτερά του, την πει και Αληθινές… και ψάχνεται ο άλλος να βρει ποια είναι και χαθεί ο πελάτης!
Και τότε βρε άνθρωπε αφού σε πιάνει αλλεργία στο Αληθινές Ειδήσεις, τι το έβαλες στο λόγκο το Αληθινές; Για μπούγιο; Έλα Jesus μου και Christ μου τι μαθαίνουμε Παρασκευιάτικο!

mini-Opinion
Γ.Δ. (enimerosi24)