ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Με ενισχυμένο κυριακάτικο η «Ελευθερία» του Κουρτάκη

Σημαντικό μερίδιο από την (μειωμένη) πίτα της διαφήμισης και του αναγνωστικού κοινού φιλοδοξεί να πάρει το νέο φύλλο του ομίλου Κουρτάκη που ετοιμάζεται να βγει στα περίπτερα.
Η «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου» ποντάρει περισσότερο στο αναγνωστικό κοινό της Κυριακής για αυτό και ο διευθυντής Χρίστος Μουλίνος σκέφτεται να ενισχύσει το κυριακάτικο φύλλο. Μάλιστα γίνεται λόγος για έκδοση μαμουθ με 250 σελίδες -τουλάχιστον στο πρώτο φύλλο- όπου θα περιλαμβανονται φυσικά κι όλα τα ένθετα.
Το πρόβλημα είναι ότι το μπάτζετ για την «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου» παραμένει χαμηλό αν και πολύ μεγαλύτερο συγκριτικά με τα υπόλοιπα έντυπα και Μέσα του ομίλου των Παραπολιτικών...
Σχετικα με τις προσφορές, που συνήθως ανεβάζουν τις κυκλοφορίες, προς το παρόν δεν έχει γίνει τίποτε γνωστό, αλλά είναι σίγουρο πως ο Γιάννης Κουρτάκης ετοιμάζει κάτι δυνατό. Το έχει αποδείξει άλλωστε και με την εφημερίδα Παραπολιτικά και τη συνεργασία με την «Εκδοτική Αθηνών».
Η νέα εφημερίδα του ομίλου των Παραπολιτικών αναμένεται να κυκλοφορήσει -καλώς εχόντων των πραγμάτων- την Κυριακή 12 Μαρτίου και την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει και η διαφημιστική εκστρατεία για τη νέα εφημερίδα.