ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Από τον ΔΟΛ στα Παραπολιτικά η σκιτσογράφος Εφη Ξένου

Με τον επικεφαλής του ομίλου των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη συναντήθηκε και συμφώνησε η σκιτσογράφος του ΔΟΛ Εφη Ξένου προκειμένου να συνεργαστεί με τα έντυπα του εκδοτικού συγκροτήματος του Πειραιά.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό για ποια εφημερίδα του ομίλου θα σκιτσάρει η Ξένου, αλλά το πιο πιθανόν είναι ότι θα συνεργαστεί με τον Χρίστο Μουλίνο στην υπό έκδοση εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου». Η Εφη Ξένου τα τελευταία δύο χρόνια εικονογραφεί με τα σκίτσα της την στήλη «Στίγμα» του Γιώργου Παπαχρήστου στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Παλαιότερα η σκιτσογράφος ήταν στο δυναμικό της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ ενώ έκανε κι ένα πέρασμα από τον Τύπο της Γιάννας Αγγελοπούλου.
Ας δούμε πως σχολιάζει το enimerosi24 την επικείμενη συνεργασία της Εφης Ξένου με το συγκρότημα Κουρτάκη:
Φλέβα χρυσού έχει χτυπήσει ο Γιάννης Κουρτάκης με τις δυσάρεστες εξελίξεις στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη… και η νέα καθημερινή εφημερίδα που ετοιμάζει έχει καταφέρει να αποσπάσει τα επίλεκτα στελέχη των δυο εφημερίδων. Ανάμεσα τους η κορυφαία σκιτσογράφος του οργανισμού Εφη Ξένου που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν τόσο των ΝΕΩΝ όσο και του ΒΗΜΑτος. Ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ συναντήθηκε μαζί της την περασμένη εβδομάδα και συμφώνησαν να ενταχθεί στο δυναμικό του νέου εκδοτικού συγκροτήματος.