ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Χωρίς προσφορές η «Καθηµερινή»

Aποσύρεται οριστικά από τις προσφορές η εφημερίδα «Καθηµερινή» του Θέµη Αλαφούζου ενώ στον αντίποδα, ενισχύονται σηµαντικά οι περιοδικές εκδόσεις που συνοδεύουν το φύλλο, καθώς η διοίκηση έκρινε πως από εδώ και στο εξής το βάρος θα πρέπει να δοθεί στο δηµοσιογραφικό προϊόν.
Επιπλέον, θα διανέµεται σε συνέχειες ένα φωτογραφικό λεύκωµα Ιστορίας. Εξάλλου, εδώ και πολύ καιρό ο Θέµης Αλαφούζος εκφράζει την άποψη πως η λογική των ακριβών προσφορών στα εβδοµαδιαία φύλλα είναι αδιέξοδη µε τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά και τη συρρίκνωση του αναγνωστικού κοινού, ως εκ τούτου θα πρέπει να αναζητηθούν άλλες λύσεις.
Ταυτόχρονα, οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγµατα στο Φάληρο επισηµαίνουν πως είναι πολύ.. πιθανό το αµέσως επόµενο διάστηµα να πάρει σάρκα και οστά η εισήγηση για αλλαγή του σχήµατος του κυριακάτικου φύλλου της «Καθηµερινής», στα πρότυπα του αντίστοιχου του Σαββάτου, ώστε να υπάρχει περαιτέρω περιστολή των εξόδων της έκδοσης.

- πηγή: Secret / Παραπολιτικά