ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δ. Μάρης ετοιµάζει εφηµερίδα και ραδιόφωνο

Εδώ και αρκετό καιρό ο επιχειρηµατίας και επικεφαλής του 24Media, ∆ηµήτρης Μάρης, εξετάζει το ενδεχόµενο να διευρύνει τη δράση του στον χώρο των media.
Στο πλαίσιο αυτό, έχει ξεκινήσει συζητήσεις τόσο για την έκδοση ηµερήσιου πολιτικού φύλλου, το οποίο θα αποτελεί την έντυπη µετεξέλιξη των sites news247 και sport24, όσο και για τη δηµιουργία ενηµερωτικού ραδιοφώνου, το οποίο θα «τρέχει» ο δηµοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης.
Τα σχέδια για την έκδοση της εφηµερίδας που είχαν «παγώσει» βγαίνουν και πάλι από τα επιχειρηµατικά συρτάρια του Δ. Μάρη, µε τον ίδιο να δηλώνει πανέτοιµος να εισέλθει και στον χώρο των εντύπων. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει στις..
κατ’ ιδίαν συνοµιλίες του, το εγχείρηµα που ετοιµάζει θα διακρίνεται από την πρωτοτυπία ότι θα είναι άµεσα συνδεδεµένο µε τα sites. Επί της ουσίας, θα ακολουθείται η αντίστροφη πορεία από αυτή που ακολουθούν σήµερα τα διαδικτυακά Μέσα σε σχέση µε τον Τύπο.
Εκτός, όµως, από την εφηµερίδα και την ιντερνετική τηλεόραση, που επίσης έχει στα σκαριά ο ιδιοκτήτης της 24Μedia, πληροφορίες τον θέλουν να έχει συµφωνήσει µε τους ιδιοκτήτες του ραδιοφωνικού Galaxy για την εξαγορά του συγκεκριµένου σταθµού. Πρόκειται για µια κουβέντα που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό µε τη µεσολάβηση του δηµοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος και είχε την ιδέα για τη δηµιουργία ενός νέου ενηµερωτικού ραδιοφώνου.
Πάντως, ενδιαφέρον για την απόκτηση ραδιοφώνου, εκτός από τον ∆ηµήτρη Μάρη, δείχνει και ο εκδότης της εφηµερίδας «Documento», Κώστας Βαξεβάνης. Στο πλαίσιο αυτό, έχει έρθει σε επαφή µε ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθµών αναζητώντας συχνότητα που θα του επιτρέψει να αποκτήσει και ραδιοφωνική εκδοχή το εγχείρηµα της κυριακάτικης εφηµερίδας.
- πηγή: Secret / Παραπολιτικά