ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Tα «ορφανά του Ψυχάρη»...

Bασίλης Χιώτης
Αντιγράφουμε σχόλιο από τη στήλη του, πρώην στελέχους του ΔΟΛ, Βασίλη Χιώτη στην κυριακάτικη εφημερίδα Πρώτο Θέμα:
"Θα πρότεινα στους συνεργάτες του πρωθυπουργού, πριν ξαναγράψουν ανακοίνωση με την οποία θα επιτεθούν σε μέσα ενημέρωσης, να συμβουλευτούν κάνα επαγγελματία και να μην αφήνουν τη δουλειά σε ερασιτέχνες που κάνουν τις βάρδιες της Πρωτοχρονιάς.
Και κυρίως να αποφεύγουν λέξεις με τις οποίες μπορεί να παρεξηγηθούν και οι ίδιοι, λόγω του άτιμου του παρελθόντος, που είναι λογικό να μη θυμούνται οι νεότεροι.
Οταν για παράδειγμα κάνουν λόγο για «ορφανά του Ψυχάρη», θα έπρεπε κάποιος να τους θυμίσει ότι ένα από τα πρώτα «ορφανά του Ψυχάρη» το..
πήρε ο Τσίπρας και το έκανε βουλευτή Επικρατείας. Ενα ακόμα «ορφανό» μπαινόβγαινε στο Μαξίμου και έγραφε κάτι λόγους του αρχηγού, μέχρι που βγήκαν στη φόρα οι «γάτες των Ιμαλαΐων».
Και για να τελειώνουμε: είναι τουλάχιστον άστοχο να μιλάς για τα «ορφανά του Ψυχάρη» όταν έχεις μαζέψει στην αυλή σου καμιά ντουζίνα από τα «ορφανά του Ακη»..."