ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Κρυφή κάμερα «καίει» 4 πρώην υπουργούς

Tέσσερις πρώην υπουργούς εμπλέκει στο σκάνδαλο της Novartis, το οπτικοακουστικό υλικό που προέρχεται από το εσωτερικό κύκλωμα στα γραφεία της φαρμακευτικής εταιρείας στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά” το οπτικοακουστικό υλικό από το εσωτερικό κύκλωμα της εταιρείας στην Ελλάδα “προκαλεί δέος” καθώς όπως αναφέρεται ακούγονται ονόματα πολιτικών οι οποίοι ενδιαφέρονται να ικανοποιήσουν τα αιτήματα της εταιρείας, να πληρωθούν από τον ΕΟΠΥΥ.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ακούγονται διαβεβαιώσεις πρώην στελέχους της Novartis για πιέσεις σε πρώην υπουργούς οι οποίοι συνεργάζονται μαζί τους ενώ άλλο ανώτατο στέλεχος..
 εμφανίζεται να “ασχολείται προσωπικά” με την υπόθεση της φαρμακευτικής εταιρείας.
Οι υπηρεσίες των ΗΠΑ, όπως το FBI είναι σε γνώση του περιεχομένου του βίντεο, γνωρίζουν ότι ακούγονται ονόματα τεσσάρων πρώην υπουργών μεγάλου βεληνεκούς τους οποίους το μεγαλοστέλεχος της Novartis επικαλείται λέγοντας πως θα παρέμβουν προκειμένου να μην προχωρήσει η δικαστική έρευνα για την εταιρεία.